smīns - Komentāri
Bija vai ir saistība ar mani momenti / burti / spainis / golf club / hitchhikers / kults.lv / siets / 36.lv / ljp.lv / Ēku saimnieks
14.7.05 14:15

car wash

pirms dažām dienām servisā (bet kur gan citur:) ) satiku vienu džeku, kurš dara to pašu, ko es, tikai par algu un iekš Capital. protams, ka viņš nebrauc ar vecu spaini, bet gan Eclipse. tā nu tur pļāpājā par šo un to, līdz garām gāja vīrelis no kaimiņos esošās mazgātavas, kura mazgāju dzinēju un virsbūvi pirms kāda laika un toreiz mani pārsteidz tas, ka spaiņa diskus tiešām baltus kāds dabūn. nu lūk - šis mazgātājs tā cita starpā (profesionālais kretīnisms I guess) uzjautā "pat mašīnu mazgāji?":) uz ko īpašnieks atbild - "nē. bet viņa jau pāris dienas kā braukta" utt. uz ko mazgātājs saka vienu sakrālu frāzi "ja auto nav mazgāts, tad nav".

tas uz mani atstāja pamatīgu reklāmisku iespaidu, kādēļ šorīt tur iegriezos jau otro reizi. šoreiz, lai nomazgātu melnos eļļas pirkstu nospiedumus, kurus bija atstājuši dažnedažādie mehāniķi un lai iztīrītu salonu tā pa riktīgam. nošokējos jau, protams, par Ls8 piestādīto rēķinu, bet nu... spīzd un laistās tagad spainis. no ārpuses un no iekšpuses. pat Udas neiztīrāmās angļu buldoga spalvas lielā mērā ir pazudušas un tas jau ir respect. un vienalga moca šaubas - vai ir vērts par Ls8 iegūt tīru salonu un virsbūvi ar vasku pa virsu?


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.