smīns - on and on
Bija vai ir saistība ar mani momenti / burti / spainis / golf club / hitchhikers / kults.lv / siets / 36.lv / ljp.lv / Ēku saimnieks
25.6.05 21:30
on and on

es noturējos. es smaidīju, smējos, biju normāls sabiedrības loceklis. neko pat neuzrakstīju. tik vien kā paslepus domāju un (acīmredzot ar manu galvu vajadzētu pastrādāt) zīmēju 4 burtus Ainažu pludmales smiltīs un skatījos, kā to nodzēš jūras viļņi. bet es noturējos. un še tev. vakarā pēc pilnas programmas..

nu ko es varu viņai atbildēt uz jautājumu kā man iet? ka nepārtraukti domāju, kur tad palika tā nākotne, ko viņa esot manī redzējusi vai par tām divām mājām, kas viņai tagad esot - vien, kurā viņa pārnakšņo, bet otra, kurā iet dušā un pārģērbjas? vai ka man viss ir baigi forši un pašlaik sēžu ar mis cēsis un mis valmiera burbuļvannā?

6CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

mmk
mmk
25.6.05 21:45

a nafig jānoturas, nafig jābūt normālam, nafig jābūt sabiedrībā, nafig turēt sevī visu iekšā?? nafig, nafig, nafig??

bļed man besī sabiedrība. ar visiem tās skaistajiem meliem.


ReplyThread
ns
ns
smīns
26.6.05 10:18

tapēc, ka the ultimate goal ir tikt pāri. un to vislabāk nodrošina b;u;sana sabiedrībā, mazie dzīves sīkumi un viss pārējais, kas aizved domas citā gultnē. tikai pašaizsardzība.


ReplyThread Parent
wowow
wowow
Pats par sevi
25.6.05 22:24

Viss, kas nenogalina...tālāk pats zini. Lai nu kā, piedzīvot kaut ko tādu nav jauki, anyway. Dažiem tas rada motivāciju pacelties un paveikt vairāk. Dažreiz tā rezultātā var atrast pavisam īsto. Visādi gadās.


ReplyThread
ns
ns
smīns
26.6.05 10:19

nojaušu, bet neteikšu, ka zinu


ReplyThread Parent
piccolo
vienkaarshi loco
26.6.05 17:14

es, starpcitu, zinu divas mis ceesis.. ;)


ReplyThread
ns
ns
smīns
26.6.05 19:46

respect da cock


ReplyThread Parent