smīns - Komentāri
Bija vai ir saistība ar mani momenti / burti / spainis / golf club / hitchhikers / kults.lv / siets / 36.lv / ljp.lv / Ēku saimnieks
15.2.05 14:40

nu tad arii es savu artavu ielikshu, taa teikt: ar pilnu veederu var arii kaadu labu vaardu pateikt.

mans balsojums pulaa ir tikai subjektiiva izveele no piedaavaatajiem variantiem, bet nu pakomenteeshu visus:
Audi - auto kaa taads jau labs, bet tomeer sucks. pirmkaart jau A3 ir mazinjsh, nenojaats un ar kautcik sakariigu motoru(1.8T) buus gruuti atrodams un maksaas daargi. pietam veel meedz iztruukt elektrofiichu, kas, piem., japaanjiem naak jau standartaa. Otrkaart - shitos zog. treshkaart - buus daarga apkope super-duper jauno piekaru deelj.
BMW - nu te tu esi iekaapis citaa cenu kategorijaa, tee teikt - lec augstaak par savu pakalju. nu mashiina nenoliedzami ir laba, bet kaa jau [info]nfoworm rakstiija, tad diezvai buusi gatavs maksaat taa uztureeshanas izmaksas. Piedevaam, ka atrast normaalu, nenojaatu un daudzmaz braucamu noziimee teemeet uz citu cenu kategoriju. un ariidzan tas, ka zaglju iecieniits, riska grupa, kas KASKO preemijas cenu pacelj debesu augstumos(ir man vienam pazinjam 530TD, kasko maksaa 945Ls gadaa:)))
Ford - viena no reaalaakajaam izveeleem pie nosaciijuma, ka patiik "citaadais" salons. ja veel shaads , tad nu vispaabaa... bet nu citaadi labs darba zirgs ar savu stilinju:) manupraat ljoti elegants
Honda - accord un civic nav gluzhi uz vienas striipas liekami, tomeer tak dazhaadas klases. Civic: mazs, sprigans, bet nu tomeer paciets un paskaljsh. Bildee redzamaa kupeja labaa staavoklii diezvai buus atrodama(a citaadi nochakareesies kaa es;) 5durvju hechbeks diezgan normaals, bet ne prieksh tevis. Savukaart Accords ir lielaaks, reprezentablaaks, radiis nopietnaaku iespaidu. pats gan neesmu ne braucis ne chamdiijis, kamdeelj nemaaceeshu neko komenteet par tehnisko pusi, bet izskataas ljoti ok.
Micubishoo - nu Galants ir ljoti galants, bet atkal jauneskaitaamie "bet".. Izskats tai mashiinai ir vienkaarshi pukjiite, tomeer tas arii ir vieniigais labais ko vareetu par to teikt. Salonaa vieta ir tikai priekshaa, aizmuguree buus tikpat cik golfaa vai pat mazaak. detaljas un remonti esot ljooooti daargs prieks. arii interjers man ne sevishkji patika, bet tas jau ir subjektiivs viedoklis. motori ir laikam saakot no 2l, bet shkjiet tas nav nekaads dizhais kustinaataajs, 2.5 buutu labaak, bet nu es tev sho nerekomendeetu.

tad veel jautaajums - peec kaadiem kriteerijiem tika atlasiitas shiis mashiinas un kapeec neesi iekljaavis taadus auto kaa Opel VectraB, Zafira, Volvo S/V40, Mazda 323(98-..), 626(98-..), VW Bora, Passat, Toyota Avensis, Saab etc???
-un kaada tad galu galaa ir cenu grupa kuraa esi domaajis iekljauties?

galu beigaas - mashiinu nepeerk katru dienu un leemumu buus vien japienjem pasham, mees te varam kaut ferrari tev ieteikt:)) es kaa reizi arii shodien atradu vienu savu sapni, ko nu ljooti gribeetos un mosh peec kaada laika arii realizeeshu, kaut jau tagad zinu, ka lielaakaa dalja to varbuut nesapratiis:)) izskataas tas aptuveni shaadi

nu kkaa taa..

p.s. pakomentee tu mani, gribas biku padiskuteet par auto teemu;)


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.