smīns - autobusi
Bija vai ir saistība ar mani momenti / burti / spainis / golf club / hitchhikers / kults.lv / siets / 36.lv / ljp.lv / Ēku saimnieks
31.1.05 11:04
autobusi

Ja 6dien braukšana uz mājām bija kaut kādā mērā baudāms pasākums tīri sen nebijušu sajūtu izbaudīšanā, tad šorīt vajadzēja izbaudīt sen nepiedzīvotas, bet nepatīkamas sajūtas. braukšana no Vecmīlgrāvja rītos vēl joprojām ir varen sūkājošs pasākums. jau tā braucu īsi pirms 8iem, lai izvairītos no lielajiem bariem, bet neizdevās. autobuss kā siļķu muca, bikses sasmērētas, garīgais sabojāts. karoče, lai cik daudz izmaksātu braukšana ar auto un lai cik sūdīgs tas auto būtu, es gribu braukt ar auto, jo šito sviestu katru rītu pārdzīvot točna nevēlos. izlepušais kretīns, ne?:)

17CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

cane
cane
cane
31.1.05 11:29

Es nesen gluzhi pie taada pasha secinaajuma nonaacu. Stulbi jau, ka taa mashiina norij labu dalju aldzinjas, kuru vareetu it kaa labaak izteereet.. bet nu neesmu es gatava no mashiinas atteikties.


ReplyThread
ns
ns
smīns
31.1.05 11:36

es točna neesmu gatavs. jāsāk man liekas domāt par tādu riktīgā busa iegāde, kur ar antenu uz jumta, dusu stūrī un tā:)


ReplyThread Parent
barbits
barbits
31.1.05 11:51

Kad man bija mashiina, tad es arii taa domaaju, bet pie visa pierod.. Tagad man liekas nepraatiigi teereet 100 Ls par mashiinu, lai nokljuutu darbaa.. Ok, ir jau neertiibas, bet mans naudas macinjsh to neatljauj...

Un pieljauju, ka no mana suunu ciema sab.tr. ir gana tukshaaks nekaa no taveejaa guljamvagona..:)


ReplyThread
ns
ns
smīns
31.1.05 11:55

tur jau tā problēma. ja es dzīvotu prātīgākā rajonā, tad varbūt būtu citādāk. a tur. būtība viens vienīgs autobuss, kas no rītiem nāk labi ja ik pēc 20 min. un uz tām masām tas ir way par maz


ReplyThread Parent
barbits
barbits
31.1.05 12:13

No riitiem Tavi autobusi gan naak biezhaak, vismaz 8 gab stundaa + veel visaadi a,e u.tml. Man toties 2 autobusi stundaa un es nesuudzos:)


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
31.1.05 12:27

nu bļin, kāda gudra. šorīt es braucu tajā autobusā vai ne? un līdz ar to arī es, nevis tu, novēroju, ka man deguna galā aizgāja viens autobuss, nākamais bija pēc kādām 15 minūtēm, bet pietura jau bija tik pilna, ka tur īsti vietas nebija. un autobusā jau bija piegāzts pilns, kad iegāzās vēl šie ļautiņi un dzīvākā pietura pie Rimi vēl bija priekšā, tā ka parunā vēl


ReplyThread Parent
barbits
barbits
31.1.05 12:31

Tad iecheko kaa tiem autobusiem jaakursee (to var i-netaa izdariit) un ja kaut kas nepatiik, jaazvana un jaasuudzas:P


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
31.1.05 12:53

nu nav jau svarīgi, kā viņi iet. manis pēc kaut vai pēc 5min. svarīgi ir tas, ka no rītiem ir bijis par maz, cik es sevi atceros. kā nekā esmu ar to f*&^ autobusu braucis kādus padsmit gadus točna. un es domāju, ka viņiem pilnīgi po par tām sūdzibām. Vecmīlgrāvis bijis viens no pēdējiem rajoniem viņu plānā, tāpat kā Bolderāja:)


ReplyThread Parent
barbits
barbits
31.1.05 13:12

Man gan liekas, ka suudziibu telefons parasti tiek ieviests, lai noskaidrotu nepilniibas un noveerstu taas. Taa kaa pashlaik ir apvienota "Imanta" ar "Taalavu" ieksh SIA "Riigas satiksme", tad domaaju vinji arii diezgan aktiivi meegjina noveerst nepilniibas, kas biezhi vien tiek uzzinaatas tieshi no klientu zvaniem.


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
31.1.05 13:23

tu tiešām esi tik naiva?:) ne jau Latvijā, Rīgā:) jebkurā gadījumā - es netaisos ar to transportu biežāk kā reizi pusgadā pārvietoties, tā ka pofig:)


ReplyThread Parent
barbits
barbits
31.1.05 13:28

Nee, neesmu naiva, bet gan vados no pieredzes... :P

Offt. Riit brauksi Pikliju savaakt uz Lidostu??


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
31.1.05 18:03

es jau labprāt, tikai cikos TAS notiek?:)


ReplyThread Parent
barbits
barbits
31.1.05 18:32

ja taa pa godiigo, tad nezinu, vieniigi zinu aviokompaaniju un apmeeram no kuras valsts vinjsh to dara...:)


ReplyThread Parent
just_me
just_me
just_me
31.1.05 12:06

taa tas ir...kratiities no riita paarbastaa transportaa ir drankja buushana. un taa takariiba no sab.transp. var padariit traku. un tie nervozie cilveeki,kas gribot negribot arii pashu padara nervozu.ikdiena.:) labi,ka tef ne!:)


ReplyThread
ns
ns
smīns
31.1.05 12:25

labi vēl, ka es biju gana izdomīgs, lai visu to laiku, kad pārvietojos pa ielu un biju sab.tr., klausījos muzāriņu:) laptops somā, austiņu vads tik vien ārā un izolācija no ārpasaules superīga:)


ReplyThread Parent
just_me
just_me
just_me
31.1.05 12:27

jaaa!!!shitas man arii straadaa. uzliec ko sirds una usis kaaro un aiziet tikai smaidi un bruac. kameer citi ruuc...


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
31.1.05 12:29

vienīgi konduktore nebija apmierināta, jo viņai vajadzēja lauzties līdz manīm, lai uzsistu pleca un teikt - "un jums, jaunieti?":)


ReplyThread Parent