krēpjlācis - trīs sapņi [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

trīs sapņi [Aug. 31st, 2016|12:36 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]
[mood | calm]
[music |Evoken - Accursed Premonition]

trīs sapņi, kas man nesen bija

1) esmu bārmenis it kā čomskī, bet tādā pārveidotā. tur notiks koncerts, bet man kaut kas jāsaved kārtībā, nekas nenotiek. visu laiku eju laukā smēķēt. tad pie manis pienāk un pasūta skrūvi. es nespēju atrast šņabi. visur ir viskijs, rums, tekila, alus, bet šņabi nespēju atrast. pēc tam man paprasa uztaisīt kafiju. man atkal jāiziet ārā. es ļoti neveikli taisu kafiju. pēc tam saprotu, ka tā nav pietiekami ilgi ievilkusies, kad pieleju pienu, uz augšu sanesas biezumi. tas viss ir tik nepatīkami, es eju ārā smēķēt. tur smēķē arī kaut kādi neonacisti un prasa, vai es neesmu žīds. es eju atpakaļ strādāt. man pasūta medalu, bet tas ir beidzies, utt. MURGS.

2) sapnī ar Nezāli esam dzīvoklī, darām kaut ko ikdienišķu. pēkšņi viņai kāds piezvana, viņa saka kaut ko apstiprinošu. tad viņa pievēršas man un stāsta, ka jānogalina kāds cilvēks. mums par to labi samaksāšot. es, protams, no sākuma raustos, bet viņa saka, ka tas būs vienkārši, turklāt pēc tam būs liela naudiņa. beigās es piekrītu. man ar vienu citu asistentu ir jāiet pavadīt šī persona no kādas teātra izrādes, tad man jāiet kaut kādā liftā, jāapiet apkārt mājai. paralēli redzu, kā Nezāle no augšas viņu nošauj ar snaipereni. viņa līķis ir tādā veclaicīgā mašīnā, es tur eju ar melnu maisu, kurā ielieku līķi (pirms tam ļoti ilgi skatos, vai neviens nenovēro), man palīdz tas otrs puisis. tad mēs vedam līķi kaut kur izgāzt. nākamajā dienā man ir ļoti slikta pašsajūta, es saprotu, ka esmu izdarījis kaut ko ļoti sliktu. man šķiet, ka par to saņemšu sodu. Nezāle man liek rakstīt kaut kādu juridisku papīru, kamēr esam ballītē, kurā ir ļoti daudz pazīstamo. tā kā lai laicīgi rakstītu kaut kādu alibi, lai laicīgi atsmērētos par to, ka mēs nevarētu būt slepkavas. kamēr to rakstu, pie manis nāk visādi cilvēki ar alkohola pudelēm rokās, prasa, ko es tur rakstu. es neatbildu, tikai rakstu. bet es arī īsti nesaprotu, ko rakstīt. tomēr viss beidzas labi, man ir jāiet pie kaut kāda bosa pēc naudas, ko es saņemu melnā koferī. pēc tam mēs ar Nezāli brauksim uz kaut kādu tālu salu. tālāk notiks dies' zin kas. MURGS.

3) it kā uzstājos MJR uz kaut kādas vidēji lielas skatuves. pēkšņi piefiksēju, ka pie telts laikam esmu atstājis vienu pedāli, kas vajadzīgs, bet drīz jau jāsāk spēlēt. tad es izmisīgi lecu lejā no skatuves, skrienu cauri festivāla teritorijai, līst lietus. teritorija ir milzīga, es ik pa laikam apmaldos, ieklīstu te starp ozoliem, tad starp ēdnīcām, bet beigu beigās atceros, ka telts bija tur, kur biju iedzēris kafiju ar mis_sarajevo, kurai bija lapsas apkakle un līdzi kafijas automāts. pie manas telts bija notikušas kāzas - kāds ~2,5 metrīgs garais cilvēks apprecējās ar pundurieni. tagad eju iekšā un saprotu, ka viņš jau ir miris no sirds mazspējas - pie manas telts ir stikla zārks ar garo cilvēku tajā iekšā, viņš šajā zārkā ir knapi ielīdis, tādēļ nedaudz nocirsts skalps, turklāt viņš ir tā kā saspiests. izskatās ļoti groteski. bet es skrienu pie telts, kur šis pats garcilvēks izrādās esam dzīvs un skūpstās ar pundurieni, saliecies vairākos līkumos. iespējams, viņi ir divi - viens dzīvs, viens miris. bet varbūt tur ir cits skaidrojums, es nezinu. es iebrienu teltī un atrodu vajadzīgo distortion pedāli. tad pa lietu skrienu atpakaļ uz skatuvi, bet ir tikai mežs. mežā es apgulstos un aizmiegu. (murghs)
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]adeptusvirtus
Date:September 3rd, 2016 - 11:40 am
(Link)
Nosapņoju (visai iespējams ka šī ieraksta iespaidā ) kā khosmos ielaužas kādā pamatskolā, meklējot kādu konkrētu grāmatu, ko tā arī neatrod, bet nozog ekskursiju naudu, attaisnojoties ka eksursijas ir dumjas un bērni no tām neko negūst, ka izdara viņiem pat pakalpojumu.

Pēc tam mēs ar Tevi putojām pienu un taisījām lattes mājas apstākļos, kas bija diezgan forši.