krēpjlācis - pļavnieki [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

pļavnieki [Jul. 21st, 2012|11:53 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]
[music |Massive Attack - Smalltime shot away]

Simulakrs un Linda, pļavnieki, černīgas filmas (The Road, ļoti stipri iesaku - http://www.imdb.com/title/tt0898367/), Zelta Vēzis (iedzērām šņabīti tumsā), milzīgas bērzu birzis, piesārņots mežs, bildēšanās ar androīdu, dziesmu iedziedāšana ar autotune, vecās un nu jau mirstošās auklītes mājas, pašapkalpošanās maxima, bīdijas no Indijas, youtube hd televizors, kas čakarējas, ļoti mīlīga Muša (melns kaķis, tipa Susnis tikai tievs), ļoti daudz dažāda alkohola, 6. stāvs, Susurs no Amerikas, salātu taisīšana, pastaigas pa Kopenhāgenas streetview, smēķēšana uz balkona ar Simulakru un priecāšanās par lietu pozitīvusa laikā / politiskās sarunas, Gruzijas sarkanvīns, Gazelle Twin klausīšanās, Tool klipu skatīšanās, pļavnieku kaimiņu tucnais muzons, utt utt utjp, bija labas 2 dienas. pirms tam bija vecmammas dzimene un biju uz treniņu, kurā man palika riktīgi slikti, gandrīz vai bija jākorķē. bet nu būs jau normz. vēl pirms tam bijām ar brālēnu un māsīcu uz Intouchables - http://www.imdb.com/title/tt1675434/, kas, imho, nav gluži komēdija, bet laba filma.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]ae
Date:July 22nd, 2012 - 12:46 am

Re: intouchables

(Link)
(i blame skyforger)
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:July 22nd, 2012 - 12:49 am

Re: intouchables

(Link)
nafig tu dzēs ārā? nujā, intouchables vienkārši laba, vienkārši es dažkārt varbūt pārspīlēju, bet The Road tiešām lieliska. un es arī esmu vīlies pozitīvo ļautiņu nespējā uzshamanot pozitīvu laiku... bet tas jau tāpēc, ka tur viņiem pat shamanas lietot neļauj...
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:July 22nd, 2012 - 12:50 am

Re: intouchables

(Link)
paldies par darbiņu last.fmā :****
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:July 22nd, 2012 - 12:51 am

Re: intouchables

(Link)
swampkoks ļoti labs projekts, tur tak vēl Chomks spēlē, ne? žēl tikai, ka viņi otrajā dienā, vēl nezinu, vai tikšu uz to. ar ko tu domā uz turieni braukt? brauksi no Rīgas?
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:July 22nd, 2012 - 12:58 am

Re: intouchables

(Link)
bet ok :shura: es pat pateicos tavam izdzēstajam pukstam pielaboju ierakstu, gan jau ka lieliska nebija, lielisks tikai lord of the rings un the road, kur spēlē viens no lord of the rings aktieriem, tikai ja lord of the ringos nav kolas, tad tajā filmā vairs nav kolas (nu ir viena veca pa visu filmu), jo tur ir POSTAPOKALIPSE (DOOM)