Nesen Palasīt citus Laiks Par mani Ninonas virtuve atpakaļ? atpakaļ? tālāk? tālāk?
Ļaļaļā
User: [info]ninona
Name: Birjuza
kaut kas
Gaišzils
ieskaties
Sēžu augstā tronī - Komentāri
Holēriķe, flegmātiķis un trīs(i) bērni
Pa ilgiem laikiem beidzot apskatīju, kas mazajam bērnam ar zobiem - nočekoju progresu par pēdējiem 4 piena zobiem un regresu par bojātajiem.
Tātad - vienam dzeroklim ciena virsotnīte laukā, pretējā pusē ar` tūliņ būs, apakšā arī tūliņ tūliņ. Bojātie savu stāvokli diezko nav mainījuši. Značit viss ir gud.
3 vakarus lieliski izspļauj pastu un skalojamo ūdeni, šovakar tad mainīšu uz nākamā līmeņa zuopastu, ar lielāku fluora daudzumu. Gribas tomēr kaut ko darīt, lai galīgi nenopūst.

Toties novēroju, ka M zobi jau sāk pārvietoties izrautā zoba virzienā, jādabū būs ortodonta konsultācija. Man šitā ir apakšžoklī zobi uz vienu sānu, reāli centrā ir viens zobs nevis zobstarpa. Bet M šitais draud ar augšējiem, un tas jau ir diezgan fuj.
Un vēl viņai nu ir klasiskais "gatavs skolai" smaids - bez abiem augšējiem priekšzobiem. Jāteic, izskatās labāk nekā bija pēdējā laikā.

Šodienas darbu plānā visādi sīkumiņi. Iekārtoju kasti tukšajām pienpakām, piekopu grīdu, pakārtoju drēbes, aizrakstīju brālim par darbu, atzīmēju urbjamvietas. Jāpačeko vēl kādas darba idejas/iespējas, jāgatavo vakariņas, jāplāno atpūtas brauciens. Nekas iespaidīgs vai taustāms, skaidrska vakarā A demonstratīvi kārtos vēl kaut kādus sīkumus un citādi liks noprast, ka nespēju par mājokli parūpēties, pat neko nopietnu nedarot.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..