The · Nightqueens · Game


Back again

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Un es laikam atkal pārāk ilgi esmu šeit klusējusi. Esmu tikusi pie jauna portatīva datoriņa ar man mīļo klaviatūru, tāpēc es vienkārši nevaru nerakstīt. Ir tak tik patīkami, kad pirksti slīd pār taustiņi, veido jauko čaboņu un tā visa rezultātā ekrānā parādās burtiņi, vārdiņi un nejēdzīgi teikumi.
Nedaudz savādi gan, ka dators ir balts. Tuvāka liekas melnā krāsa, bet pēc dažu dienu lietošanas šis variants arī ir iepaticies.
Runājot par krāsām, mana pēdējā laika aktualitāte ir zaļā. Laikam gribas pavasari. Iegādājos sev zaļu mēteli, nēsāju zaļas rotiņas, kuru taisīšanai iegādājos papildus materiālus, un viņš teic, ka manas acis arī esot palikušas zaļākas. Kādā krāsā ir jūsu pasaule?

Un vispār es pēdējo pusotru mēnesi jūtos kā sapnī, no kura man ir bail pamosties.

Rīts ar sauli, banāniem un kafiju. Murr ^^

Šīsdienas plāns: sakārtot savu istabu un pēc tam arī dzīvokļa koplietošanas telpas, jo tas ir mans šīsnedēļas pienākums, kuru es parasti atšķirībā no daža laba šeit, izpildu.

Tags: , ,

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 27. Februāris 2011, 11:57, [info]and_eli commented:
Zaļš

Zaļā krāsa ir dabas krāsa, auglības krāsa. Tā simbolizē mieru un harmoniju. Var liecināt arī par personības attīstību. Daudzviet pasaulē tumšzaļā krāsa tiek asociēta ar naudu, tādēļ bankas to mēdz izmantot savā korporatīvajā imidžā. Tā simbolizē at­dzim­šanu, atjaunošanos, jaunību un izaugsmi. Zaļā krāsa simbolizē harmoniju un līdzsvaru, jo tā stabilizē gan fizioloģiskos, gan psihiskos procesus. Šī krāsa ļauj apjaust savu veselumu un visaptverošu mīlestību. Zaļās krāsas ietekmē vieglāk veidot savstarpēju izpratni un saprašanos. Zaļā krāsa atrodas pastāvīgā attīstībā, tāpēc ir atkarīga no ārējiem apstākļiem. Zaļā krāsa vienmēr meklē sadarbību un saskarsmes punktus.
Zaļā krāsa sevī ietver lielu vēlēšanos ieņemt piemērotu vietu dzīvē. Tā vēlas gūt atzinību un ievērību. Zaļā krāsa iedvesmo un simbolizē arī dzīves lidojumus un kritumus. Tā ir orientēta uz dabas ritmiem, un tai piemīt spēcīga paškontrole. Šai krāsai ir izteiktas spējas atjaunot līdzsvaru un noturēt to starp saprāta interesēm un sirds emocijām. Tā vislabāk atspoguļo emocionālo stāvokli. Ja līdzsvars tiek nojaukts, tas var novest pie sirds saslimšanām. Nepatika pret zaļo krāsu var norādīt uz neapmieri­nā­tību ar savu emocionālo stāvokli, neatrisinātām smagām savstarpējām attiecībām, nesaprašanos vecāku un bērnu starpā, taču tieši šī krāsa palīdz kliedēt negatīvās emocijas. Dažādi zaļās krāsas pasteļtoņi ir piemēroti dzīvojamām telpām. Šī krāsa telpā rada mierīgu un draudzīgu atmosfēru, veicina komunikāciju, mazina spriedzi un vedina cilvēkus uz draudzīgām un konstruktīvām sarunām.

Veiksmi gaidot pavasari :)

[User Picture]
On 27. Februāris 2011, 12:19, [info]nightqueen replied:
Mur, paldies :)
* * *
[User Picture]
On 27. Februāris 2011, 18:11, [info]unmade commented:
Man pēdējā laikā pasaule ir sarkankoka krāsā, tas ir kas vel nebijis. Zaļa man viņa ir ļoti bieži.
Un manī tas rada lielu sajūsmu, ka Tev ir priecīgi raksti klabā ^^
[User Picture]
On 27. Februāris 2011, 18:17, [info]nightqueen replied:
Njā, biežāk laikam šeit pukstu, kad gribas, lai kāds mani pažēlo vai gribas paziņot par lielākajām pārmaiņām, kas ar mani notiek.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry