The · Nightqueens · Game


Siltuma meistrars tu tū.

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Pirms nu jau mēneša ar omu nolēmām, ka mājās otrajā stāvā ir nepieciešama jauna krāsniņa, tāpēc man tika uzdota misija pie tādas tikt.
Ar krāsniņu izskatīšanu un uzstādīšanu Latvijā nodarbojas firma siltumameistars, tāpēc devos pie viņiem ciemos. Apkalpošana laipna, puiši vismaz izskatās, ka cenšas. Izvēlējos krāsniņu, samaksāju naudiņu, iedevu viņiem savas koordinātas un gaidīju piesolīto meistara zvanu, kam vajadzēja būt nākamās nedēļas laikā. Nesagaidīju. Nākamajā nedēļā viņi tika pie epasta no manis kā arī pie zvana no manas omes. Uz epastu man neatbildēja un nomai solīja nākamā dienā, ka man piezvanīs. Zvanu nesagaidīju. Šonedēļ devos pie viņiem atkal ciemos. Pārdevējs sazvanījās ar otru meistaru, jo pirmais visu šo mēnesi esot bijis pārāk aizņemts. Pēc pāris stundām man meistars vārdā Aivars tiešām piezvanīja un teicās šodien no rīta piezvanīt un atbraukt paskaties kas un kā. Man neviens nav šodien zvanījis un meistars klausuli arī neceļ.
Visa šī dēļ es jūtos diezgan dusmīga un sabozusies. būs man tagad kārtīgi jāpaēd un jāiet lasīt tālāk Meistaru un Margaritu.
Mūzika:
Popļuka burbulīgā vārīšanās skaņa
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 31. Oktobris 2008, 16:54, [info]nightqueen commented:
Šodien ne. Nav labi skandalēties piektdienās.
[User Picture]
On 31. Oktobris 2008, 16:56, [info]disfigurator replied:
Skandalēties vienmēr ir labi, tas jādara vienmēr, kamēr pēdējais mērglis tiek sabradāts, hņeh, hņeh, hņeh
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry