The · Nightqueens · Game


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Mana sekcija
Sapratu,ka neesmu viena. Es esmu vismaz trīs.
1. Vārds:Regīna. Krāsa: sarkana.
Regīna ir tipiska mūsdienu sieviete, kas var padarīt visu pašas spēkiem. Viņa ir kompāniju dvēsele. Viņai patīk izklaidēties pa bāriem un doties uz dažādiem pasākumiem. Patīk iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Spītīga. Ne vienmēr rēķinās ar citiem. Egoiste. Vienmēr izvēlās visskaistāko grābekli, uz kura uzkāpt. Mēdz reizēm spēlēties ar citu jūtām. Mīl naudu. Visu laiku kaut kur skrien.
2. Vārds: Marija. Krāsa: balta.
Marija ir ļoti maiga un dvēseliska būtne. Reizēm naiva. Tic,ka visi cilvēki savā dziļākajā būtībā ir labi. Viņu kaitina pilsētas burzma, daudz labāk viņa jūtas pie jūras vai mežā,kur cilvēki to netraucē. Viņai patīk uzklausīt citus cilvēkus un tiem palīdzēt grūtos brīžos. Viņa necieš,ka kāds viņai mīļš cilvēks jūtas nomākts. Marijai patīk nodarboties ar rokdarbiem, uztaisīt kādu mīļu dāvaniņu. Marija cenšas saprast citus. Viņa mīl dabu un cilvēku smaidus. Viņa ir kā galvenā varone ziepenēs,kas daudz cieš, bet cer pēdējā sērijā apprecēt savu lielisko vīrieti.
3. Vārds: Aivars Vairogs. Krāsa: Melna.
Aivars ir lieliskais vīrietis. Viņš ir romantiķis, mākslinieks, intelektuālis, gaišreģis, mags, mūziķis, labi gatavo. Viņam patīk iet uz teātri. Reizēm nedaudz bohēmists. Lasa daudz grāmatu. Sapņo gan dienā, gan naktī un brīžiem nevar saprast, kur beidzas sapnis un kur sākas īstenība, jo abas šīs pasaules šķiet vienlīdz reālas. Aivars mēdz būt labs aktieris kā arī labi paslēpties,bet tā jau mēs visi darām. Viņš raksta arī dzeju un raksta burvīgus stāstus. Viņš no visas sirds mīl Mariju un Regīnu, lai arī viņas tam reizēm netic.

Šīs ir trīs manas galvenās šķautnes, kuras man jācenšas atkal sakausēt kopā pēc atdalīšanas. Vēl man jābeidz meklēt Aivars kaut kur ārpus sevis, jo galu galā viņš vienmēr ir mitis manī.

Tags:

* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.