29 March 2011 @ 07:18 pm
 
Zvaigzne ABC piekrita sponsorēt literāro darbu konkursu - http://lffb.midzenis.lv/index.php?option=com_rsevents&view=events&layout=show&cid=106&Itemid=144

un termiņš tiek pagarināts līdz 17. aprīlim :)

p.s. pastāv iespēja, ka labākos darbus publicēs.
 
 
( Post a new comment )
[info]her_crow on March 29th, 2011 - 10:29 pm
tas viss ir nenormāli awesome, protams. tiešām good job.
ir tikai viena skabarga, kas bojā visa šī pasākuma profesionālo imidžu.

divi teikumi no lffb lapas
"Darbu iesniegšanas adrese: lffb@inbox.lv Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu"

1. adrese ar inbox.lv automātiski diskreditē šo kā nopietnu pasākumu. ja lffb nav sava epastu domēna, tad viņi nav nopietna organizācija un vispār viss konkurss noteikti ir kaut kāds sūds. mēs varbūt zinām, ka tā nav, bet random cilvēks no malas padomās tieši tā.
2. vai man jāaktivizē Javascript, lai apskatītu epasta adresi? wtf? Dieva dēļ neļauj idiotiem rakstīt relīzes tavā vietā.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]her_crow on March 29th, 2011 - 10:33 pm
par to domēnu. viņiem tiešām laikam nav. vismaz lietojiet GMAIL, jo tas ir drusku nopietnāk.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]nightdancer on March 29th, 2011 - 11:01 pm
par to otro punktu es tiešām nesaprotu, bet par epasta adresi ir tā, ka tā info tapa pirms es sāku darboties - tāpēc ir arī uzraksts "konkursa vienojošā tēma ir..." .
e-pasta adrese šobrīd nav maināma, jo tā jau visur ir iebāzta, tāpēc jāstrādā ar to kas ir, bet jāatdzīst, ka LFFB nav vienīgā organizācija, kas strādā ar inbox.lv e-pastu, kā arī gmails tieši latvijā nav nemaz tik ļoti pazīstams (kā izrādās, pati biju pārsteigta -_-).
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]crescendo on March 30th, 2011 - 12:08 am
_pagarināts_ ? naiss...
(Reply) (Parent) (Link)