Atpūta svētkos

« previous entry | next entry »
Nov. 18., 2008 | 10:11 pm

Originally published at 19 pints of beer. Please leave any comments there.

Neskatoties uz visapkārt valdošo svētku noskaņu, izlēmām doties prom no pilsētas un padzīvot pāris dienas viesu namā Gaiziņstarā, kur šogad finišēja veseli 2 Autolistes organizētie pasākumi – AutoChase: eVocation un Uguns un Nakts. Pie reizes apskatīju un pārbaudīju savu ievietoto geokešu Gaiziņkalnā.

Un tā nu atpūšoties, beidzot tika sagatavota vismaz viena šīs vasaras foto galerija – Saremaa 2008. Tajā apkopotas bildes no nākošā gada Autolistes pasākuma Sāremā salā tapšanas procesa.

Kā nākošais plānā ir ieraksts par ceļojumu šoruden uz Portugāli un attiecīgo foto galeriju. Ja ar ierakstu vairāk vai mazāk viss ir skaidrs, tad ar foto galerijai vēl jāizšķiro vismaz 40% bilžu, un tikai tad tā būs gatava publicēšanai.

Taču vispār šī bija izdevusies nedēļas nogale – beidzot vismaz netraucēti varēja pāris rītus riktīgi nogulēt līdz 12iem, lēnām un nesteidzoties ieturēt brokastis/pusdienas līdz 14iem. Un tikai tad lēnām kaut ko parušināties. Atgriežoties šodien uz Rīgu, pa ceļam vēl veiksmīgi tika pakešots, tā kā var uzskatīt, ka atpūta bija izdevusies :)

P.S. Gribējām šodien atceļā uz mājām pārbraukt pār jauno Dienvidu tiltu, takš laicīgi izdzirdējām radio ziņās par to, ka šodien tas īsti nav prāta darbs. Redz, ne mēs vienīgi tādi :) Korķis esot bijis abos virzienos :)

Link | Add to Memories