CDT Asfaltbetona lapsa

« previous entry | next entry »
Nov. 7., 2008 | 11:14 am

Originally published at 19 pints of beer. Please leave any comments there.

Aizmirsu takš pastāstīt par jauku pasākumu CDT Asfaltbetona lapsa, kas notika naktī no 1.novembra uz 2.novembri.

Pasākums bija līdzīgs pavasarī notikušajam, tikai šoreiz tas notika nevis mežā, bet gan Rīgas pilsētas teritorijā. Pavasarī komanda atVILCEENI ieguva 1.vietu. Šoreiz gan palikām tikai 6-ie, bet tas nekas – jo ja nebūtu sakritis pusstundu nostāvēt pie pārbrauktuvēm Andrejsalā, tad būtu bijuši vieni no 1ajiem (tieši tik izmaksāja nepaņemtais kontrolpunikts). Un tas viss tikai tāpēc, ka pietrūka apmēram 30 minūšu, lai aizbrauktu no pēdējā paņemtā kontrolpunkta zem Vairoga ielas pārvada līdz Sarkandaugavas stacijai, paņemtu vēl to pēdējo nepaņemto kontrolpunktu un pēc tam aizbrauktu uz finišu Krāsotāju ielā. Bet nekas – galvenais ir gūtais prieks un baudījums :)

Pasākumu kā tādu aprakstīt īsi ir ļoti grūti – vienā vārdā – tas bija labs! Vairāk varam mēģināt saprast no pasākuma nolikuma. Varu tikai teikt, ka mūsu komanda pat speciāli tam gatavojās un veica SpaceWagon šķūningu, kas rezultējās uz bildē redzamo skatu :) (Sorry par miglainumu – aizmirsu pārslēgt no manuālā fokusa uz auto, ko pamanīju tikai vēlāk…) Tiesa – vēlāk naktī, dēļ lietus daži elementi, kas deva būtisku zirgspēku pieplūdumu, nokrita, bet – sacensībās gadās visādi ;)

Ak jā – šoreiz es biju atVILCEENU 1.pilots, kas visu laiku arī nosēdēja pie barankas :) Biju arī fotogrāfs, kas veica kontrolpunktu fiksāciju ar fotoaparāta palīdzību.

To, kur mēs vakara/nakts laikā paspējām pabūt, varat aplūkot GPS trekā, kas tika fiksēts izmantojot manu Holux M-241.

Tags: ,

Link | Add to Memories