Sens tik sens bij tas laiks

« previous entry | next entry »
Nov. 3., 2008 | 03:22 pm

Originally published at 19 pints of beer. Please leave any comments there.

Labu laiku nebiju neko te ierakstījis, taču apsolos tuvākajā laikā laboties (jau pāris ierakstus iepriekš to solīju, taču pagaidām nebiju pildījis), jo ņemot vērā izveidojušos situāciju – jebkura reklāma ir laba :)

Pa šo laika sprīdi, kamēr netapa ieraksti, esmu veicis dažas izmaiņas gan savā darba, gan privātajā dzīvē, no kurām vairākas var tikt klasificētas kā kardinālas. Par otro neko daudz pagaidām nestāstīšu, savukārt, par darbu gan nedaudz – esmu pārtapis no darba ņēmēja par darba devēju un jau kādu brīdi lepni varu sevi saukt par SIA 19 points valdes priekšsēdētāju :) Patiesībā – tas nav nekas jauns, bet gan vienkārša evolūcija no saimnieciskās darbības veicēja uz SIA. Katrā ziņā tagad daru ne tikai to, ko jau darīju, bet varu arī pārdot praktiski da-jeb-kādu tehniku (ieskaitot pat šo to no sadzīves tehnikas). Tātad – ja vēlaties, ko iegādāties no datortehnikas vai programmatūras, droši sazinieties.

Vēl esmu kļuvis par pilnvērtīgu pasniedzēju Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē – mācu kursu Operētājsistēmas, serveri un tīklu drošība.

Un visbeidzot – esmu arī kļuvis par pētnieku LU Matemātikas un informātikas institūtā, kas, savukārt, nozīmē to, ka beidzot varēšu veltīt pietiekoši laiku arī savām doktorantūras studijām.

Link | Add to Memories