Motolietas

« previous entry | next entry »
Apr. 13., 2008 | 02:55 am

Originally published at 19 pints of beer. Please leave any comments there.

Derbi Terra 125

Pagājušo piektdienu beidzot nenocietos un izvilku laukā no noliktavas savu darba Honda motorolleri. Pagāja kāds brītiņš, kamēr pēc garās ziemas stāvēšanas tas ne tikai ierūcās, bet arī iesila, lai ar to varētu arī braukt, bet toties tad gan – iznēsājos pa stāvvietu turpu šurbu, līdz motorītis bija gana silts, lai aizgāztu ieliet svaigu zupu. Tad nu arī izdarīju to – pat pārkāpjot nedaudz noteikumus ar to, ka braucu bez ķiveres… Bet nu vienalga – tas ir kaut kas vairāk, salīdzinot ar sēdēšanu mašīnā!

Un vispār, kāpēc es te to visu tā sāku pēkšņi cilāt… Tāpēc, ka pagājušo nedēļu sanāca iebraukt Kawasaki salonā (tajā, kas uz Ganību dambja) un apskatīties klātienē, kas tad ir piedāvājumā. Un tur man tīri labi iepatikās attēlā redzamais Derbi Terra 125 motocikls, kurš izceļas ar diezgan labiem rādītājiem attiecībā pret saviem nepilnajiem 125 cm3, kas manā gadījumā nozīmē to, ka “iemet kabatā savas B kategorijas tiesības, uzkāp un brauc” nevis “noliec A kategorijas tiesības, un tikai tad uzkāp un brauc, lai arī ar jaudīgāku aparātu”.

Tā nu šodien pameklējot tīkla plašumos, kas un kā ar šo aparātiņu notiekas, uzdūros labam apskatam no ViaMichelin, kurā šis te agregāts – Derbi Terra 125 bija diezgan atzinīgi novērtēts. Pie tam, ņemot vērā tā diezgan pievilcīgo cenu un to, ka tas tomēr nav motorollers, bet gan tāds mazais motocikls, domāju, ka iesākumam man ar tādu būtu tīri OK :) Vēl arī jāņem vērā tas, ka vismaz man uzsēžoties uz šī motocikla, tas vismaz neizskatās pēc mopēda :D

Noslēgumā – varat noskatīties nelielu promotional video iekš YouTubes par to pašu Derbi Terra 125 :)

P.S. Man labāk patīk sarkanais ;)

P.P.S. Atliks vien tagad strādāt ātrāk, lai varētu tik pie šitā braucamā…

P.P.P.S. Tikai nesen atcerējos, ka man tak 11.05.2008. būs jāmaina tiesības, jo tām būs beidzies derīguma termiņš!

Tags: ,

Link | Add to Memories