Lekcijas, lekcijas un ne tikai

« previous entry | next entry »
Feb. 12., 2008 | 01:27 am

Originally published at 19 pints of beer. Please leave any comments there.

Beidzot atkal sajutos kā savos studiju gados – agri ceļamies, ejam uz lekcijām, sēžam un mēģinam neaizmigt :) Vispār jau nebija tik traki – šodien bija pirmie praktiskie darbi, kurus “vadīju” :D Kopīgi ar studentiem lielākā daļa jautājumu tika atrisināti, lai arī skaidrs ir viens, ka pašam nāksies vēl nedaudz piespringt, lai iebrauktu z/OS, mainfreimā un visā pārējā specifikā, kas saistīta ar kursu “Mašīnorientētā programmēšana”.

Bez tam, protams, turpinās vāveres skrējiens ritenī saistībā ar darbu – kā atgriezos no LU, tā prom uz HCE “Saules akmeni”, tad atpakaļ, lai apdarītu, apzvanītu, saplānotu vēl miljons lietu… Priecē vienīgi tas, ka sestdien dodos uz Londonu :) Starp citu – šodien par tēmu dur-dom ienācās viena laba ideja no WishlistWacky Cures Candy Pills :) Vienkārši, bet efektīvi!

Un jā – vēl man šodien palūdza nedaudz uzlabot HelpRiga.lv mājas lapu (pieliku tur Atbalstītāju sekciju, kā arī salaboju CSS). Katrā ziņā – ja vēl neziniet, kas tas tāds – droši apmeklējiet, reģistrējieties un balsojiet par to, lai Rīga atrastos jaunajā, pasaules pilsētām veltītajā spēlē “Monopols”, kuru taisoties kaut kad šogad izdot. Katrā ziņā – šobrīd Rīga ir jau 11.vietā! Un, ja tā turpināsies, tad droši vien drīz būsim arī pirmie :D

Link | Add to Memories