Hooray for Leopard!

« previous entry | next entry »
Jan. 29., 2008 | 03:27 am

Originally published at 19 pints of beer. Please leave any comments there.

Vakardien tomēr izveicu triku ar HDD maiņu savā MacBook Pro. Nebija nekas sarežģīts, galvenais, lai ir pie rokas vajadzīgie instrumenti :)

Pēc tam, kad vecais cietnis bija izņemts un jaunais ielikts, ieskrūvēju veco iekš SATA ārējā 2.5″ korpusa, piespraudu pie USB un ieslēdzu Mac’u. Daudz nedomājot, tas arī ņēma un uzbūtoja to pašu Mac OS X, kas šamam jau bija virsū, t.i., Tīģeri (pat neskatoties uz to, ka visa operētājsistēma atradās uz ārējā cietņa, savukārt, iekšā esošais bija tīrs un svaigs).

Tālāk jau sekoja Leopard clean install, ko pēc tam fiksi noupdeitoju uz pēdējo versiju, t.i., 10.5.1 :) Pēcāk jau atlika tikai salikt visas aplikācijas, kuras nepieciešamas ikdienas darbā, un sākt strādāt :) Ar to aplikāciju salikšanu jāsaprot tas, ka daļa no tām vienkārši tiek pārvilktas no vecā diska uz jauno ;) Katrā ziņā šobrīd jeb pareizāk sakot vismaz jau pusstundu esmu uz strādājoša datora ar visu savu saimniecību! Rīt vēl atliks kādā brīdī pārskriet pāri vecā diska saturam, lai pirms tas tiks noformatēts un atdots Time Machine rīcībā, tomēr pārliecinātos vai tiešām viss ir nokopēts :D

Link | Add to Memories