Pēc-svētku sajūta

« previous entry | next entry »
Jun. 26., 2007 | 12:21 pm

Originally published at 19 pints of beer. Please leave any comments there.

Ņemot vērā visus apsvērumus, droši varu apgalvot, ka pēc-svētku sajūta ir palēnām ienākusies. Laikam jau tāpēc, ka svinēšana vairāk vai mazāk uzsākās jau pagājušo trešdienas vakaru un turpinājās ceturtdien. Tad piektdiena, sestdiena un svētdiena tika pavadīta mierīgi un nepiespiesti, nelietojot gandrīz nemaz alkoholu. Un pateicoties tam, tas pieļāva iespēju vizināties riņķī nebaidoties, ka būs jāatsēž savas sutkas. Un, galvenais, šo 3 dienu laikā policiju dažas reizes redzēju, taču apturēja mani tikai vienu reizi – pie tam pa dienu un ar stulbu jautājumu – “Vai vakar alkoholu lietojāt?” (uz kuru tika sniegta noliedzoša atbilde) – palaida arī vaļā. Tā kā nezinu, kur nu bija tie policistu tūkstoši un sazin kas tur vēl :)
Tā kā īsti nesanāca nosvinēt Līgo vakaru, tad svētdien no rīta pamostoties kopā ar Dārgo, kāpām mašīnā, līdzi paķerot pases un mierīgi, nesteidzoties devāmies kur acis rāda (patiesībā, aptuvens virziens tomēr man bija skaidrs). Rezultātā nonācām no Ogres caur Neretu Lietuvā, kur devāmies līdz Rokiškiem, paēdām, pastaigājām, pabildējāmies (bildes varbūt vēlāk ielikšu) un braucām caur Biržiem, Skaistkalni atpakaļ uz Ogri. Kopā sanāca 8h, kā arī vakarā varēja ielietot lietuviešu alu :)
Savukārt, vakar ierodoties darbā sākās īsta spraiguma pilna nedēļa – vismaz man vakar likās. Darbs dzina darbu, taču šodien kaut kā tomēr ir izdevies panākt to, ka var nedaudz atpūsties un ierakstīt kādu rindiņu šeit. Vispār jau man ir gandrīz gatavs stāsts par medībām, kuras apmeklēju iepriekšējās brīvdienās, taču tas būs nedaudz vēlāk. Tagad droši vien beidzot iešu iedzert kafiju un paburšos tālāk ar papīriem, lai vēlāk atkal dotos iekšā šahtā.

Link | Add to Memories