Sadzīve

« previous entry | next entry »
Maijs. 20., 2007 | 12:26 pm

Originally published at 19 pints of beer. Please leave any comments there.

Vakar pakļāvos masu psihozei un kopā ar biedriem AKA un SVI devos “baudīt” Muzeju nakti, kamēr Dārgā dejoja Rīgas deju svētkos. Nu nez – neesmu es lielu cilvēku masu cienītājs, taču šis tas interesants tomēr atradās arī man. Pabijām Kara muzejā, Porcelāna muzejā, Fotogrāfijas muzejā un Okupācijas muzejā. Pēdējā tā īsti nebiju bijis, kas rezultējās uz to, ka tur arī vispamatīgāk tika pētīta ekspozīcija. Pēcāk devāmies uz mašīnu, lai izmestu līkumu gar vietām, kur tiek piedāvāts ēdiens nakts laikā… Tad nu par nožēlu ir jāpaziņo, ka šis pasākums izgāzās ar lielu blīkšķi, jo visos, no centra nostāk esošajos iestādījumos rindas bija nemazākas kā Vecrīgā. Tā nu atveda mani mājās un pagrauzu to, kas vēl atradās ledusskapī.
Tā nu sēžot un gaidot Dārgo, izdomāju, ka vajadzētu iekš eBay’a pameklēt sev kādus snīkerus, jo LV ir ļoti bēdīgi ar mana izmēra sporta apaviem – neko vairāk par pāris veidu basketbola kedām neatradīsi uz če-em-pēdējo izmēru. Resērčs vainagojās panākumiem, jo tika atrasti pat vairāki mani interesējoši modeļi. Tagad atliek vien nofokusēties uz to vienu vai diviem, kurus tiešām gribas iegādāties un mēģināt to pasākumu dabūt gatavu! Ak jā – pie reizes arī savedu kārtībā savu fīdbeku, jo pār pāris lietām nebiju atstājis atsauksmes – un attiecīgi arī man tās nebija atstātas. Tā nu tagad var lepoties ar ciparu 17 pie fīdbekiem, kaut gan kopējais cipars ir pat lielāks dēļ tā, ka no dažiem pārdevējiem ir iegādāts vairāk par vienu pirkumu.
Tagad gan laikam beidzot būs jādodas svaigā gaisā un jāuztaisa riņķis pa dažām Latvijas pilīm un muižām (visticamāk, ka Tukuma rajonā), jo kopš 15.maija ir atkal sācies pasākums Apceļosim Latvijas pilis!. Un tā kā Dārgā mani par šo jautājumu jau zāģēja pagājušo reizi, kad gāja šī akcija, tad šoreiz ir stingri nolemts, ka vajag!

Tags: , ,

Link | Add to Memories