Atkopjamies

« previous entry | next entry »
Apr. 17., 2007 | 06:49 pm

Originally published at 19 pints of beer. Please leave any comments there.

Tāks – kopš vakardienas esmu uz brīvām kājām, bet ne uz ilgu laiku. Drīz jau atkal būšu darbu jūgā līdz kaklam un ausīm, bet tikmēr – jāizmanto siltās dienas un nelielais atvaļinājums, lai izdarītu visādus sīkumus un ne tik, kas iekrājušies.
Šodien savedu kārtībā auto – nomainīju eļļu un filtrus, nomazgāju, pielēju bāku ar benzīnu – it kā sīkums, taču viss rezultējās uz latiem gandrīz simts… Bet nu vismaz kādu laiku nebūs jāuztraucās vismaz par eļļas maiņu. Pie tam – kā izrādās, es pa gadu biju nobraucis tikai apmēram 10K kilometru jeb tieši vienu eļļas maiņu.
Rīt, savukārt, plānā doties uz Lauku Atbalsta Dienestu un iesniegt atkal iesniegumu par platību maksājumiem :D Smejies vai ne, bet par 2ha zemes pa pagājušo gadu kopā ienācās kādi 100+ lati. Tā sakot, pļavas nopļaušana atmaksājās ar uzviju :) Šogad, ja būs laiks un atcerēšos par to, vajadzēs to pļavu nopļaut divreiz, citādi, tagad drusku strojms par to, lai kāds ļoļiks nepiešauj spičku tam bišķītim kūlas, kas gar malu tomēr ir palicis/paspējis rudenī saaugt.
Tad vēl, protams, jāsaņemās un beidzot jāsataisa tās atlikušās bildes, kas mani jau kādu laiku gaida, lai var atdot un ir miers.
Tādā garā var turpināt gari un plaši, jo kā zināms, mazo darbiņu, kuri to vien gaida, lai tos izdarītu ir daudz, ļoti daudz… Bet nekas – apņēmība tos visus apdarīt ir, un tas jau ir labi!

Tags: ,

Link | Add to Memories