Paturpinot par ziedojumiem un spamu

« previous entry | next entry »
Mar. 22., 2007 | 09:14 pm

Originally published at 19 pints of beer. Please leave any comments there.

Hā! Šodien saņēmu no FreeBSD Foundation oficiālu vēstuli par to savu ziedojumu, kā arī mans vārds ir parādījies ziedotāju sarakstā. Tas priecē :)
Bez tam pēdējā laikā sāk parādīties šajā tīkla vietnē aizvien vairāk un vairāk spamveidīgo komentāru – spēj tik dzēst! Bet galvenais paldies laikam šajā jomā ir jāsaka Akismet’am, kurš izķer (pagaidām) visus nekorektos komentārus.
Vēl par šo pašu tēmu – man konkrēti sāk uzbesīt divas vietējās firmas: Adros Baltija un SMS Computers. Nu cik var!!! Jau kurais spams no viņiem iekrīt e-pastā… Un galvenais, gudrīši, sūta no *.ru adresēm, toties headeros viss skaidri un gaiši rakstīts – izsūtītājs atradies Livas tīklā! Protams, katru reizi, kā man ienāk kāds attiecīgais spams, tas kulturāli un momentā tiek atreportēts SpamCop servisam. Tas drusku palīdz, jo tagad lielākā daļa to meilu pa taisno iekrīt SPAM kastē. Bet nu, ja tas tā turpināsies, sāku jau pārdomāt vai gadījumā nevajadzētu ierosināt pret viņiem kaut ko tiesiskā ceļā, jo kaut kur pa ausu galiem esmu dzirdējis vai lasījis par to, ka pēc Latvijas likumdošanas šitos knariņus varētu “izpogāt” pēc pilnas programmas. Varbūt, ja kāds zin kādu precīzāku informāciju, neturiet sveci zem pūra, ok? ;)
P.S. Un šodien toč beidzot pilnīgi un galīgi piedzīvināju JBoss Application Server – ar visiem virtuālajiem hostiem! Hooray for me!

Link | Add to Memories