Lensbabies, makrogredzeni un Carripio

« previous entry | next entry »
Feb. 18., 2007 | 09:42 pm

Originally published at 19 pints of beer. Please leave any comments there.

Vispār jau ieraksts jāsāk ar to, ka veiksmīgi esmu saķēris temperatūru 37,5 un sāpošu kaklu, kas laikam rezultēsies uz nākošo dienu pavadīšanu mājās.

Bet turpinot par subdžektu, gribēju padalīties informācijā par manis jau iepriekš aprakstīto Tilt-Shift fotografēšanas stilu, kurā tīri labi iespējams izmantot speciālus rūpnieciski ražotus pribambasus – Lensbabies. Tad nu lūk – Photocritic blogā ir svaigi pieejams tīri jauks apskats par Lensbabies 3G izmantošanu praksē.

Izlasot to, kļuva vēl vairāk skaidrs, ka tomēr vajadzētu mēģināt iegādāties pašam vienu tādu, lai varētu uzveidot ko līdzīgu paraugu bildēm bez PhotoShop’a palīdzības.

Bez tam, kādu brīdi jau skatos arī uz makro gredzeniem. Ņemot vērā to cenu (24,99 EUR), kā arī aptuveno piegādi (14,99 EUR), šis izskatās jau pirmais reālākais pirkums, ko varētu veikt eBay’ā.

Un visbeidzot – neliela programmiņa MacOS X faniem, ko šodien atradu, lai uzturētu savas iTunes kārtībā – Corripio. Ar tās palīdzību varam piemeklēt dažādas iztrūkstošās detaļas dziesmām, kas ir iekopētas iTunes mūzikas bibliotēkā – piemēram, vāciņu attēlus, dziesmu vārdus, utt.

Link | Add to Memories