Datori, datori

« previous entry | next entry »
Dec. 10., 2006 | 09:21 pm

Originally published at 19 pints of beer. Please leave any comments there.

Beidzot tiku pie sava vecā Sony Trinitron 17″ monitora no Saulkrastiem – un tagad mūsu ģimenē beidzot ir miers par to, kurš sēdēs pie datora – tagad datori ir abiem :) Dārgā lieto PC ar CRT 17″ moni, es – Mac Mini ar 17″ LCD moni :)

Ak jā – piektdien vakarā beidzot piesēdos un sāku realizēt vienu nelielu projektiņu iekš Ruby on Rails (RoR) – pagaidām gan nekas dižs, izņemot datu modeli un šādus tādus sīkumus nav tapis, taču iespējams drīzi jau varēšu ko atrādīt. Un tiešām, daļēji visiem tie RoR slavinātājiem ir taisnība, jo tiklīdz tev top skaidras dažas koncepcijas, tā darbs sāk iet kā no rokas :) Tiesa, rezultātā gan gulēt aizgāju tikai puspiecos no rīta… ;) Šodien, izskatās, ka drusku to visu padarīšanu paturpināšu.

Un vēl – iesaku visiem, kam nav ko darīt un ir interese par savu freelancera karjeras uzsākšanu vai uzlabošanu, patestēt arī biedra viestarda projektu darba.info. Visus lietojamības, kļūdu un ieteikumu komentārus droši var bliezt viņam uz About sadaļā norādīto mailu. Jo atrāk projekts tiks palaists, jo labāk mums visiem :)

Link | Add to Memories