Ghost in the shell

« previous entry | next entry »
Feb. 15., 2007 | 04:40 pm

Originally published at 19 pints of beer. Please leave any comments there.

Šodien atnākot uz darbu un uzliekot savu dienišķo last.fm, es ik pa laikam mīlu ieskatīties arī savā profila lapā – nu lai redzētu kādas dziesmas iepriekš ir skanējušas un tamlīdzīgi. Šorīt, neskatoties uz to, ka klausījos Depeche Mode fanu radio, pamanīju, ka man Recent tracks listē ir vesela čupa vēl kaut kā – pie tam no viena albūma/izpildītāja. Nu nekas – padomāju, moš last.fm gļuks gadījies, lai arī visur uzrādījās, ka esmu tiko to klausījies. Tā sakot – paskatījos un aizmirsu.

Tad nu tagad – pēc pusdienām, dažādu updeitu dēļ pārstartējis datoru, atveru atkal last.fm – un ko es tur redzu? Pareizi – esmu tiko klausījies Shania Twain! Nu tas jau ir par traku! Sāku lēnām tīt filmu atpakaļ un atceros, ka vakar ejot gulēt, laikam izslēdzu mājās Macam skaļruņus, bet nenopauzēju spēlēšanu :) Tā kā bija uzlikta spēlēties pilnā liste (pie tam tuvu pašam sākumam), tad attiecīgi šamais arī mierīgi grieza to cauri… tiekot līdz pat burtam S, kamēr es to pamanīju.

Labi, ka varu tam visam tikt klāt ar veco labo PuTTY :) Atlika vien izpildīt veco labo komandiņu:

$ kill -TERM 2222

kur 2222 vietā rakstam vajadzīgo procesa IDu – un lieta darīta! Neviens vairs manā vietā neklausās mūziku un nebojā statistiku ;)

Link | Add to Memories