Jaunais gads – first impressions

« previous entry | next entry »
Jan. 9., 2007 | 07:12 pm

Originally published at 19 pints of beer. Please leave any comments there.

J.G. ir sācies varen labi – pagaidām par neko tā īsti sūdzēties nevar :) Darbs ir, bizness arī griežas, sieva ar vēl nav pametusi, kaķis kurpēs “netaisa” :D Diez, kā tas viss turpināsies tālāk… Ja tādā pašā garā, tad varētu pat piekrist tiem viedajiem, kuri pareģoja šo kā veiksmīgo gadu. Bet nu – laiks rādīs ;)

Katrā ziņā beidzot kļuvu nekrietns un iebāzu tosteris.com lapā Googles AdSense banerīšus. Cerams, ka kaut ko arī papildus šis prieks ienesīs – ja nē, jāvāc būs laukā, lai nebesītu cilvēkus :D

Vēl aizvien turu īkšķus par džekiem Āfrikā. Cerams, ka rīt beidzot būs kāds garāks pastāsts, ko tad nu šie pa tuksnesi sadarījuši.

Ak jā – un brīvdienās uzzināju, ka mana topošā Lada Ņiva ir gatava, lai varētu iet ar to tehnisko apskati un pārrakstīt :) Tā kā – beidzot būs viens purvu-mežu-pļavu braukājamais aparāts.

P.S. Vēl joprojām uz pārdošanu ir mans BMW 323 Touring, E36, 1998.gads, 2.5 motors, sudraba krāsā, ādas salons, kondicionieris, visas ekstras, nobraukums 51+K km, teh.apskate līdz 01.2008., cena – tikai 6500 EUR. Komplektā vēl iedošu zemās atsperes. Ja pašiem neinteresē – varbūt ir kāds jūsu paziņa, kas grib labu auto, m? Interesenti piesakās pie manis pa e-pastu info AT 19pints DOT com. Bildītes (tikai tagad ir citas lampas, kā arī citi diski):

BMW Front BMW Back

Tags: ,

Link | Add to Memories