Teh.apskate

« previous entry | next entry »
Jan. 22., 2007 | 11:14 am

Saņēmu tiko zvanu no meistara, ka Sniegbaltīte teh.apskati neesot izgājusi 2 iemeslu dēļ - protektora dziļums un neorģinālie beņķi. No vienas puses priecē, no otras - nāksies kaut ko izdomāt šamajam, lai tomēr to apskati dabūtu. Viss pārējais, kā izrādās, esot bijis kā vajag. Izkratījuši, izdauzījuši pēc pilnas programmas - un nav kur piesieties. Tad nu ņēma un izdrāza par sīkumiem (scukas, bļa).

updated 14:24 Tehniskā apskate ir izieta!

Vēl sestdien naktī, braucot no bildēšanas, papriecājos par sniegu... Žēl, ka prieks izrādījās tik īss, jo svētdien no rīta pamostoties viss jau bija slapjš :( Taču, cerams, ka drīz uzsnigs vēl - tad jau varēs arī pavizināties pēc pilnas programmas, jo kā zināms - cerība mirst pēdēja :)

Un vēl - nevajag jaukt alu ar viskiju... ;) Par to kārtējo reizi pārliecinājos piektdienas vakarā, kad tika sākumā pasēdēts Lāčplēšielas Stella Pub, pēcāk - ciemos. Visa vakara gaitā STIenisti stāstīja un rādīja bildes no sava brauciena. Njā... skaidrs ir viens, ka kaut ko tādu vismaz vienreiz mūžā tiešām vajag izbaudīt. Un, starp citu - šo svētdien laikam Banjul tika pārdots arī Žiguls. Tiesa, pagaidām nekādi pārdošanas rezultāti vēl nekur nav nopublicēti.
Tags:

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {0}