nez_kas
nez_kas
......

Maijs 2017
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

nez_kas [userpic]

Tags:
Comments

O, yes indeed.
Bija neliels atelpas laiks. :)

Paliku uz pauzes, kad sāku domāt, ko varētu ietilpināt zem "īsa izklāsta". :D
Pavisam īsi- esmu aizlaidusies no Rīgas [savas sajūtas par šo soli joprojām mēģinu saprast.],
atsāku vingrināt roku vizuālās izpausmēs [esmu ļoooti pamatīgi aizmirsusi viselementārāko teoriju par proporcijām un gaismām. Ar steigu jāķer atpakaļ un nedrīkst vairs tā palaisties. 10 gadu pauze laikam tomēr bija par daudz.]
Mans jaunais hobijs ir traki gards, toties sāku justies kā riktīga mājsaimniece. Neesmu droša, ka man šī sajūta patīk. :D
Un tās plastikāta kartiņas, ko sauc par tiesībām, ieguve tiek atlikta uz pavasari, ar cerību, ka tad kokos sāks augt nauda.

Tas par ārējiem faktoriem. Par iekšējiem faktoriem runājot- esmu pilna jautājumu, dilemmu un mēģinājumu sevi pārliecināt, ka esmu super apmierināta ar visu.

Un esi? :)

Starp citu, arī kartiņas iegūšanai 10 gadu pauze nebūtu vēlama. 2 jaunos gurķus es te tā kā šad tad pamācu un pastumdu.

Ja būtu, tad man nevajadzētu sevi pārliecināt par to.
Dažreiz centieni būt optimistei nogurdina.:)

Ak, ar to kartiņu iet grūtāk, kā velētos. Teorija ir fufelis, tas jau ir zem atzīmes- čēēēk! Bet praktiskajā daļā, lai vai kā negribētos to atzīt, esmu riktīga sieviete pie stūres. Vairākkārt esmu dzirdējusi "Izjūti pedāļus!","Izjūti ceļu!". Bet es nejūtu, neko nejūtu. Man neveidojas saikne ar mehāniskām lietām un viss, vajag treniņu un ļoti daudz.

Gribi, izstāstīšu noslēpumu? ;) NEVIENAM neveidojas. Es arī biju tāds pats zaļš gurķis.
Viss slēpjas manierē, kā tevi māca un tajā, cik daudz ir bijusi iespēja trenēties pašai. Uzsākt un apstāties. 10000 reižu. ;)



Tagad man bieži nākas sēdēt blakām diviem ar baltajām tiesībām. Un zini? Dāmai sanāk ne sliktāk par čali.



Devi mazliet gaismas tuneļa galā! :D
Ar mani un mācīšanos ir viena tāda štelle- man vajag visu atkost pašai, saprast, kas kā strāda, kā ko darīt kurā situācijā, un ko nedarīt. Lai neviens nesaka priekšā. Tad man tas viss iesēžas un paliek. Bet ar šo te mācību, diemžēl, tas nav iespējams- mācīties bez neviena blakus. Ja nu vienīgi super liela, sen aizmirsta lidlauka pašā viducī, lai nebūtu risks nekam un nevienam uzbraukt. :D

Plus vēl, man tagad jakāpj pāri gadiem koptai nostājai, ka man tiesības nevajag.

Muaaaahahahahaa!!! :D
SAME here.
Man ir TIEŠI tas pats. Tādēļ minēšu - Tevi māca mehāniski, i.e. dari tā, dari šitā un neseko paskaidrojums, kāpēc ir jādara tā un ne citādi, un, ja dara citādi, kas tad notiek.

Godīgi sakot, mana pieeja vispār būtu tāda, ka visus jaunos uz plika lauka, plača, whatever, un tikai tad, kad jūtas droši mašīnā, braši prot slēgt ātrumus, zina, cik ātri var uzsākt, apstāties un kādā rādiusā apstāties - tikai tad uz ielas.

Nez', man šķiet, Tev jāizdiedelē no kāda auto. ;)

Ā, un ja drīkst jautāt - kāpēc šāda nostāja?

Pavisam elementāri: 1.Man patīk staigāt ar kājām.
2.Man patīk braukt ar riteni.
3.Vnk nebiju izjutusi vajadzību pēc auto.
Tā nu šī doma,ka mani visu dzīvi šoferēs kāds cits iesēdās un iesūnoja. Bet tomēr, tomēr.. laiki mainās, apstākļi arī. Un tagad madāma, redz, izdomāja, ka tomēr velas prasmes vadīt to metāla karieti.

Un jā, jā, jā!!! Es, kā skolēns, pilnīgi atbalstu plaču piegājienu, līdz mirklim,kamēr esmu droša par to,ko daru. Neskatoties uz sieviešu tik izslavētajām spējām koncentrēties uz vairākām lietām vienlaicīgi, man ir neizsakāmi grūti paspēt pamanīt visas zīmes, apdomāt situāciju, ievērot bērnus ceļa malās un vel domāt, kā kontrolēt to lielo bundžu, lai brauktu pa skaisto.
Tu varētu būt makten labs instruktors, man aizdomas. :)

Zini, tās spējas drīzāk izpaustos vienādos apstākļos pie vienādas pieredzas tad, kad visas pamatprasmes apgūtas, un ne tad, kad esi vēl zaļš gurķis. :) Es it kā saprotu ideju visu mācīt kompleksi, satiksmē, bet tad visas vadīšanas prasmes apgūsti apmēram tā, kā vidusskolā vielu - kaut ko no visa, bet tā pa īstam neko.

Ak, jā, un svētkos par mani jau smēja, ka inspektors instruktors bērziņš un ka gaisa atsvaidzinātāja vietā pie spogulīša karājoties bērzu slota. :D

Ak. Un! Feinu Tev arī jauno, btw! ;))

Ar super lielu nokavēšanos, bet tomēr paldies, paldies! Šis viennozīmīgi nav viens no jaukākajiem gada dākumiem, bet man priekšā ir ļoti daudz dienas, lai visu mainītu! :D
Un Tev arī lai apgriezieniem bagāts Jaunais! ;)

Atgriežoties pie iepriekšējās tēmas- atkārtošos vēlreiz, nu izklausies Tu pēc ļoti saprātīga skolotāja. Varbūt būtu vērts nopietni apsvērt instruktora karjeru?

[info]

Kur melns ir balts.. Pasaule ir psihōzē.