Aprīlis 7., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
04:51
Neticami kā viens cilvēks var izmainīt mani no stadijas kurā es vairāk kā 4ras stundas guļu tumšā istabā raudot un domājot par to, ka mājās nav pietiekami liela un asa naža lai pārgrieztu sev krūtis un izlaistu sāpes un to kamolu beidzot ārā...

līdz iešanai dušā, smaidam, smiekliem,pucēšanās rituāliem... smaidam.... neprātīgai mīlestībai un enerģijai pabeigt visu jau mēnešiem krājušos darbus vienā naktī... un poitīvu nākotnes plānu veidošanai :)

varbūt tomēr viņš man ir īstais, jo neviens cits mani tā neiespaido... ne labā ne sliktā nozīmē :)

starpcitu, izdevās man viņa dāvana :) Nopirkām kopā ar dašu staigājot pa jomas ielu, 2 mirnaja šņabja pudeles un skitles konfektes... un tas neprasīja ne 10 minūtes lai pŗkrāsotu katras pudeles šķidrumu atsevišķā spilgtā krāsā :) jubilārs izskatījās gan pārsteigts, gan priecīgs :)

Un ja pieskiata vel bonusa dāvanu jubilejā.. kas sekoja mazliet vēlāk... sāka šķist, ka starp mums tiešām ir kaut kas īpašs...


p.s. vel šodien staigājoties, iepretīm Dzintaru, koncertzālei atradām burvīgu kapellu, verandiņu.. iisti nezinu kā pareizi noraksturot.... bet lieliksu vietu bildinājumam ... un laiks bija burvīgs.. saule rietēja... un no turienes labi varēja pārredzēt jūru.. kaut arī tas bija kāpā .... nu kolosāla diena! :)

(3 komentāri | Atstāt komentāru)

Comments:


[User Picture]
From:[info]surrender
Date:7. Aprīlis 2013 - 11:36
(Link)
interesanti, cik ļoti ļoti pirmā puse izklausās pēc manis!
un tavējais arī auns, ja? ;D
[User Picture]
From:[info]new_women
Date:7. Aprīlis 2013 - 13:57
(Link)
jaaa...viņš ir kārtīgs auns :) taisnību sakot ir skaritis tā, ka man kā dvīnim apkārt ir vieni vienīgi auni... bijušie, esošie un arī tuvākās draudzenes... kaut kāda sodība laikam :D
[User Picture]
From:[info]surrender
Date:7. Aprīlis 2013 - 16:21
(Link)
nu tie jau vienmēr ievelk visādos piedzīvojumos :D mani tieši saista tādi atklāti un pašpārliecināti cilvēki, ar kuriem varu nebaidīties būt dīvaina, tā teikt - izvelk no čaulas. tikai sajūta, ka es auniem krītu uz nerviem ar savu bremzēšanu un neizvēlību, tāpēc man bail, ka kaut kādā brīdī mērs būs pilns un es smagi aplauzīšos.

man atkal kā vēzim visapkārt dvīņi un ūdensvīri (interesanti, ka man daudzi radinieki dzimuši šajā zīmē). ar dvīņiem saprotos labi līdz brīdim, kad šie sāk uz mani skatīties ar tiesājošu aci un varbūt neapzinoties iesit pa sāpīgāko vietu, bet tie nesmukumi pēc piecām minūtēm (kad es pie sevis prātā viņus mazliet nogalinu :D) izlīdzinās un viss ieiet vecajās sliedēs. man patīk, ka ar dvīņiem tā viegli var parunāt par dzīvi.
New WOMEN -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba