Aprīlis 7., 2013


[info]new_women04:51
Neticami kā viens cilvēks var izmainīt mani no stadijas kurā es vairāk kā 4ras stundas guļu tumšā istabā raudot un domājot par to, ka mājās nav pietiekami liela un asa naža lai pārgrieztu sev krūtis un izlaistu sāpes un to kamolu beidzot ārā...

līdz iešanai dušā, smaidam, smiekliem,pucēšanās rituāliem... smaidam.... neprātīgai mīlestībai un enerģijai pabeigt visu jau mēnešiem krājušos darbus vienā naktī... un poitīvu nākotnes plānu veidošanai :)

varbūt tomēr viņš man ir īstais, jo neviens cits mani tā neiespaido... ne labā ne sliktā nozīmē :)

starpcitu, izdevās man viņa dāvana :) Nopirkām kopā ar dašu staigājot pa jomas ielu, 2 mirnaja šņabja pudeles un skitles konfektes... un tas neprasīja ne 10 minūtes lai pŗkrāsotu katras pudeles šķidrumu atsevišķā spilgtā krāsā :) jubilārs izskatījās gan pārsteigts, gan priecīgs :)

Un ja pieskiata vel bonusa dāvanu jubilejā.. kas sekoja mazliet vēlāk... sāka šķist, ka starp mums tiešām ir kaut kas īpašs...


p.s. vel šodien staigājoties, iepretīm Dzintaru, koncertzālei atradām burvīgu kapellu, verandiņu.. iisti nezinu kā pareizi noraksturot.... bet lieliksu vietu bildinājumam ... un laiks bija burvīgs.. saule rietēja... un no turienes labi varēja pārredzēt jūru.. kaut arī tas bija kāpā .... nu kolosāla diena! :)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
New WOMEN - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba