ir radušās aizdomas, ka Ballarini ražo ideālas pannas. dārgas arī
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 23. Janvāris 2013, 11:10
|
man Teffal nepatika. it kā labas, bet cik esmu mēginājusi - tik nepatīk un viss. kaut kāda subjektīva piekasība pat nezinu pie kā. a šo tikko pamēgināju olu cepšanai un - ir. gana smaga (bet ne pārāk), ar rieviņām un sajūta tāda kādai jābūt
/bet es neesmu rādītājs, man ļoti nepatika Zeppter. vislabāk patīk čuguna pannas, bet tādu (jo es gribu normāla izmēra) karstu varētu nebūt forši stiept tos 6 vai vairāk metrus pa gaiteni. pilnu :D
Posted by: Spītniece (ocher)
Posted at: 23. Janvāris 2013, 11:12
|
čuguna pannu tukšu es ar abām rokām varu knapi pacelt, kur nu vļe pilnu stibīt 6 (!!!)m
Man atkal ļoti patīk Teffal, bet jā ar subjektīvo neko nepadarīsi
Posted by: Pacifists (rudais_rudens)
Posted at: 23. Janvāris 2013, 20:49
|
Vienu Ballarini pannu lietojam. Ja nemaldos, tad 26 diametrā un pirku RITO pa aptuveni 17ls. Pavasarī būs 2 gadi un principā sūdzību nav. Ja vēl radi tiešām lietotu atbilstošus piederumus, tad teflons laikam būtu kā jauns :)
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 23. Janvāris 2013, 21:19
|
viņas visas ar teflona pārklājumu?
bet lētākas par Teffal, bet vai labākas? tas ir labs jautājums! :D