panna ar keramikas pārklājumu
varbūt kādam ir bijusi darīšana - uz tādas plānās pankūkas var cept? kopšana nav ļoti specifiska? un vai drīkst grābstīt tikai ar koka mentītēm?
varbūt kādam ir bijusi darīšana - uz tādas plānās pankūkas var cept? kopšana nav ļoti specifiska? un vai drīkst grābstīt tikai ar koka mentītēm?
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 21. Septembris 2012, 13:17
|
man ir iekšēji aizspriedumi pret teflonu. ļoti patīk čuguna pannas, bet jāņem vērā tas, ka pilnu karstu pannu nest metrus desmit līdz istabiņai varētu nebūt forši
tā pārkarsēšana ir bīstama, ja?
Posted by: bobijs varenais šāvējs (glam_our)
Posted at: 21. Septembris 2012, 13:15
|
manu vecāku mājās ir kaut kāda "green pan" ar keramisko pārklājumu, tā ir zvērīgi lieliska, laikam maksā arī attiecīgi zvērīgi lieliski. Rīgas mājās mums ir kaut kāda galīgi lētā panna arī ar wannabe keramiku, bet tā ir šausmīga, tikai pāris mēnešus veca, bet jau pilnīgā pakaļā un labāk necept neko vispār.
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 21. Septembris 2012, 13:18
|
viņi pirka veikalā vai caur izplatītājiem? un par dārgu naudu gan jau
Posted by: bobijs varenais šāvējs (glam_our)
Posted at: 21. Septembris 2012, 13:21
|
viņi pirka kādā no tiem "Rito" veikaliem, neesmu nekad cenu prasījusi, mamma tikai lieloties teica, ka dārga, ko tieši tas viņai nozīmē es nezinu.
Posted by: Strēlniece (str)
Posted at: 21. Septembris 2012, 13:19
|
tērauda pannas - rullz!
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 21. Septembris 2012, 13:23
|
tu domā tādas, kā bija padomju laikos?
/šai jautājumā neesmu pārāk iedziļinājusies
Ģimenē ir Prizmā pirkta keramiskā panna. ( maksāja ap 20ls) Sākumā bija ļoti forša, bet pēc pusgada sāka smagi raut klāt vidusdaļā. Varbūt kāds pārkarsēja, nevar zināt. Ja tagad pirktu, labāk paņemtu Ballarini teflona pannu.