porcelāna lellīte [userpic]

5. Oktobris 2009 (02:32)

un vēl es aiziešu uz Baltijas papīru nopirkt skaistu košu (bet varbūt nekošu) papīru, ko likt pie sienas (tādu kā improvizētu planšeti, ja) un tad tur lipināt visādus niekus iedvesmai un lapiņas ar filmām, kas jānoskatās un dziesmām, kas jānoklausās un visu un jebko citu, kas iedvesmo rudenim un krāsainai dzīvošanai
un receptes ar ēdieniem, ko iegūst no kabačiem, jo man ir divi milzīgi ienākušies un būs jāpadomā, kā garšīgi uztaisīt lai pēc divām ēdienreizēm jau negribas kabaci mest pa logu laukā un pašai kārt zobus vadzī

Comments

Posted by: brittany ([info]brittany)
Posted at: 4. Oktobris 2009, 23:37

es kabačus varu ēst non stop, es parasti viņus cepu uz pannas ar nedaudz eļļas un ķiploku (sīki sagrieztu) un sāli, var pievienot arī sojas mērci, cep līdz viņi paliek mīkstāki, bet ne tik daudz, lai viņi ir mīkstas pļekas

3 Lasīt komentārus piebilst