porcelāna lellīte [userpic]

mājāža cirslības

28. Augusts 2009 (16:18)

cirslim par nelaimi māmiķītis bija izlēmusi, ka šī būtu tieši piemērota diena, lai nodotu tālāk debesmannā recepti, tad nu cirslītis rādīja, kā pareizi salaist mannu kunkuļos un gandrīz pat pārlaida masu pār katlu. kronis visam bija, kad, pēc sešu minūšu izmisīgas kulšanas ar mikseri, cirslītis pamanīja, ka masa /dēm!/ kļūst nevis biezāka un cietāka, bet putojas un putojas un ir saputojusies līdz katla malām un kļūst burbuļaināka un staipīgāka, bet miksera dakšiņas kā nestāv, tā nestāv taisni masā.
izrādījās, protams, ka cirslītis ir cirslis un tieši tāpēc jau tā ir debesmanna, ka ir uzputota un vijīga un ka tas stingrums, par kuru cirslis tik naivi ir sapņojis (ielikt karoti debesmannā un karote stāv un tad ēst pilnām mutēm, līdz pavisam saķepinājies) ir kaut kādu kaktu ēdnīcu neprasmīgo pavāru slinkā darba rezultāts, nevis kas tāds, uz ko tiekties

Comments

Posted by: f ([info]f)
Posted at: 28. Augusts 2009, 16:59

man tā arī nav skaidrs, kura ir īstā debesmanna - tā, kas uzkulta tāda viegla un pļurzīga, vai tā, kas tāda smagāka un nepļurzīga?

anyway, protams, tā, pie kuras esmu pieradusi, tā arī garšo vislabāk :)
tā, kas biezāka un nepļurzīgāka.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 28. Augusts 2009, 17:06

biezākā un pļurzīgā ir slikti sakulta. īstai debesmannai jābūt debešķīgi gaisīgai :)

Posted by: f ([info]f)
Posted at: 28. Augusts 2009, 17:08
nylon

fiksi samācies tādu taisīt un aicini ciemos! :)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 28. Augusts 2009, 17:15

labi, bet tad tev būs jāēd arī tā, uz kuras es trenēšos!

Posted by: f ([info]f)
Posted at: 28. Augusts 2009, 17:32

pasauksim zani arī ciemos :)

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 28. Augusts 2009, 18:04

re, ku viltīgas, ne?

Posted by: f ([info]f)
Posted at: 28. Augusts 2009, 21:27
chainsmoking

tagad viss ir iegrāmatots un būs vien jāīsteno!

7 Lasīt komentārus piebilst