Ēdu mikroviļņos ceptu ābolu ar cukuru un kanēli un domāju labas domas par savu dzīvesbiedru. Divas minūtes un gatavs! Pati nebūtu aizdomājusies Lūdzu, nav par ko
Visvairāk jau ir svaigā, protams, bet jebkurā termiskajā apstrādē zūd. Un tie paši vitamīni arī zūd līdz noteiktai robežai, mikroelementus nezaudē vispār. Es biju baigi skeptiska, bet pēc dažām dienām vasarā īstermiņa īres dzīvoklī un tagad pusdienas sildot redzu cik nereāli ērti tas ir. Mazāk traukus sasmērē, sildīšana nesalīdzināmi ātrāka (pusminūte vai maksimāli divas), var pa porcijai. Vēl jau ir visādas receptes kur var pat kūkas krūzītē cept vai sutināt gaļu. Maniem vecākiem bija, skolas laikā bieži stikla traukā ar vāku taisījām vistu ar baziliku, ņamma. Sāku gribēt arī mājās, lai skolnieks pats sev var uzsildīt ēst. Šobrīd jau ir arī visādas krutās funkcijas. Lai saprastu kas un kā var mēģināt aizņemties vai pa lēto nopirkt un tad jaunu nopirkt kāda atbilst vajadzībām
Visvairāk jau ir svaigā, protams, bet jebkurā termiskajā apstrādē zūd. Un tie paši vitamīni arī zūd līdz noteiktai robežai, mikroelementus nezaudē vispār. Es biju baigi skeptiska, bet pēc dažām dienām vasarā īstermiņa īres dzīvoklī un tagad pusdienas sildot redzu cik nereāli ērti tas ir. Mazāk traukus sasmērē, sildīšana nesalīdzināmi ātrāka (pusminūte vai maksimāli divas), var pa porcijai. Vēl jau ir visādas receptes kur var pat kūkas krūzītē cept vai sutināt gaļu. Maniem vecākiem bija, skolas laikā bieži stikla traukā ar vāku taisījām vistu ar baziliku, ņamma. Sāku gribēt arī mājās, lai skolnieks pats sev var uzsildīt ēst. Šobrīd jau ir arī visādas krutās funkcijas. Lai saprastu kas un kā var mēģināt aizņemties vai pa lēto nopirkt un tad jaunu nopirkt kāda atbilst vajadzībām