6. Augusts 2022

Sūds, ka tālu, es budžeta klasē vispār neko neatrodu ģimenei 5. T.i. ja kāds zīdaiņu gultā tad vēl tā. Visi kempinga namiņi 4 personām. Nospļāvos un vispār apskatījos visās vietās bez noteiktiem datumiem kur ir suite tipa numuriņi, ja vispār kaut kas ir, tad ar divām lielajām gultām vai max divām vienguļamajām un nav vietas ielikt trešo un par trīs simtiem naktī.
Nav vēl tas vecums, kad būtu komfortabli, ka visi trīs atsevišķā istabā, ja liels viesu nams ar daudziem numuriem vai sadalīt, kurš tad gulēs dīvānā vai divi kuri lielajā gultā un viens atsevišķi. Par to, kā viņi saskaita guļamās vietas (un nenobildē visas tematiskās mēbeles) vispār neizteikšos. Sešām personām piemērots un viens mazs krēsls vietuvē pie letes vienai personai. Un visi tie varianti, kur ir ķipa dzīvoklis, bet guļamistabā arī bērnu gultas un viss cits liels Studio un guļamistaba bez durvīm.. o.k. vienu nakti reāli poh, bet es jau divas nedēļas 18 kv.m. istabā pieciem esmu nogurusi, es gribu lai var izgulēties mierīgi, ja ne ar vīru pabaudīt divvientulību un ja atpūtas brauciens nav atpūtīgs, tad nu i nah.
Un kempingu mājiņās arī vienkārši ejot cauri visam, atdoru max.4. un bieži pat nav iespējams pārbīdīt mēbeles lai savietotos
Izbesījos, saskumu, ceru uz brīnumu
Kas mani pārsteidza, ka pat atmetot cenas kritēriju un izskatot to, kas vispār ir, ir bēdīgi :(

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: