porcelāna lellīte [userpic]

23. Maijs 2022 (20:50)

No tā kakla šodien migrēna, piedevām tāda riebīgā, nav menedžējama ne ar kafiju, ne zālēm. Baigo kokteili arī negribas taisīt, varbūt drīzāk jāieiet karstā vannā un jāizmazgā mati un tad, ja nelīdzēs, zāles

Comments

Posted by: 302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb ([info]mindbound)
Posted at: 24. Maijs 2022, 01:44

Kādu kokteili tu liec kopā savai migrēnai? Mans ir sumatriptāns + naproksēns, bet tos šajā nostūrī ir pagrūti dabūt.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 24. Maijs 2022, 17:01

Kā kuru reizi, ja paspēju laicīgi, pietiek ar lielu devu ibuprofēna vai paracetamola (pirms tam glāzi auksta ūdens, citreiz pēc zālēm karstu stipru mazu kafiju, ja varu, tad uzreiz paēdu, kaut vai pienu glāzi izdzeru), ja ir jau nokavēts tas mirklis, tad klāt nošpu vai tos ar nelielu starplaiku. Citramonu vai Saridonu ja nav nekā labāka. Ja spazmējas arī acis, tad lieku uz acīm siltu mitru dvieli, kas mērcēts kumelīšu tējā (ja ir laiks uztaisīt). Ja nav auras, bet sāp arī matu saknītes un nerauj uz augšu, tad mazgāju matus vēsā ūdenī.
Pēdējā laikā palīdz arī asais paklājs zem kakla/plecu/spranda daļas. Ja negribas zāles, eju vēsā dušā, pēc tam siltā vannā un uz acīm tik siltu dvieli, cik ir patīkami un tā cik var izturēt. Ja pēc tam atguļas uz asumiem, citreiz pāriet īsti neiesākusies.
Man gan gandrīz izbeidzās pavisam kad lietoju anksiolītiķus

2 Lasīt komentārus piebilst