31. Janvāris 2022

1. pirms minūtēm 10 tapa salāti - svaigs kāposts smalki griezts, apkaisīt ar sāli un paspaidīt, kamēr sula sākas, burkāns svaigs rupji rīvēts, biete vārīta rupji rīvēta, atkarībā no pirmītējā sāls daudzuma nedaudz cukura, kāda karote koncentrētas citronu sulas, augu eļļa bez garšas un smakas.... to visu samaisīt un ļaut pastāvēt minūtes 5..

principā bāze tā pati kas svaigu kāpostu salātiem, tikai biete vēl klāt..

2. manis ļoti iecienītie cepti kāposti - svaigs kāposts sagriezts smalki, sīpols sagriezts vidēji, burkāns rupji rīvēts - apcept sīpolu kamēr zeltains, pievienot burkānu, maltus melnos piparus, sāli, apcept kamēr burkāni pusmīksti, pievienot kāpostus (daudz), nogriezt uguni uz maziņu, uzlikt pannai vāku un sutināt vismaz pusstundu pa reizei apmaisot...

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: