31. Janvāris 2022

1. izdali cibai/kaimiņiem.
2. kāposti diezgan labi uzglabājas.

Tev tie kāpostu plūdi gaidāmi ilgtermiņā?

Man garšo parasto kāpostu sacept uz pannas, tad saber visādas pikantas garšvielas, piemet pelēkās lēcas, drusku ūdens un tad sasutina, var saldo krējumu piešaut. Pēc tam stūķē māgā (es pirms tam vēl bagātīgi noklāju ar skābo krējumu, bet nelieku saldo). Man sanāk lielā panna vienai pašai uz vienu ēdienreizi.

Sapūties vēders gan garantēts :D

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: