9. Aprīlis 2021 (10:16)
Ciba, iesaki man, lūdzu, kā zupā izvārīt laša galvu un muguru lai garšotu tiem, kam zivis vispār ne pārāk? Vai vismaz ļoti garšotu tam vienam, kam garšo
Ciba, iesaki man, lūdzu, kā zupā izvārīt laša galvu un muguru lai garšotu tiem, kam zivis vispār ne pārāk? Vai vismaz ļoti garšotu tam vienam, kam garšo
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 9. Aprīlis 2021, 10:34
|
Sagrieztu? Tak ne noblanšē un veselu ar visām sēklām?
Izklausās labi.
Posted by: covid_19 (covid_19)
Posted at: 9. Aprīlis 2021, 11:23
|
protams taču ;)
sākumā izņem sēklas, tad noblanšē, noņem mizu
tad griež smalki
arī zupā izskatās sārti gabaliņi apetītīgi
Posted by: covid_19 (covid_19)
Posted at: 9. Aprīlis 2021, 14:29
|
laikam lielie gurmāni paprikas neblanšē, bet grillē uz oglēm vai kā ... bet tās nu lauku izvirtības, kas ne katram pilsētniekam pieejamas
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 9. Aprīlis 2021, 14:47
|
Es esmu redzējusi, ka kruti pavāri vienkārši uzdur uz dakšas un uz gāzes plīts aprauj ar liesmu. Grillpannas jau arī esot labas. Man līdz tādai vēl jāizaug
pieliec zupā papriku (var blanšēt, priekš sevis var neblanšēt) tas notušēs zivju aromātu un piegaršas
liku veselu uz katlu - var divas (paprikas tobiš)
ēda pat tie, kas parasti neēd