porcelāna lellīte [userpic]

9. Aprīlis 2021 (10:16)

Ciba, iesaki man, lūdzu, kā zupā izvārīt laša galvu un muguru lai garšotu tiem, kam zivis vispār ne pārāk? Vai vismaz ļoti garšotu tam vienam, kam garšo

Comments

Posted by: covid_19 ([info]covid_19)
Posted at: 9. Aprīlis 2021, 10:26

pieliec zupā papriku (var blanšēt, priekš sevis var neblanšēt) tas notušēs zivju aromātu un piegaršas

liku veselu uz katlu - var divas (paprikas tobiš)


ēda pat tie, kas parasti neēd

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 9. Aprīlis 2021, 10:34

Sagrieztu? Tak ne noblanšē un veselu ar visām sēklām?
Izklausās labi.

Posted by: covid_19 ([info]covid_19)
Posted at: 9. Aprīlis 2021, 11:23

protams taču ;)

sākumā izņem sēklas, tad noblanšē, noņem mizu

tad griež smalki

arī zupā izskatās sārti gabaliņi apetītīgi

Posted by: covid_19 ([info]covid_19)
Posted at: 9. Aprīlis 2021, 14:29

laikam lielie gurmāni paprikas neblanšē, bet grillē uz oglēm vai kā ... bet tās nu lauku izvirtības, kas ne katram pilsētniekam pieejamas

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 9. Aprīlis 2021, 14:47

Es esmu redzējusi, ka kruti pavāri vienkārši uzdur uz dakšas un uz gāzes plīts aprauj ar liesmu. Grillpannas jau arī esot labas. Man līdz tādai vēl jāizaug

8 Lasīt komentārus piebilst