10. Marts 2021
man vienreiz atnesa jau gatavu ar sojas krējumu, bet šitā arī bija normāli. t.i. man likās pliekana, bet ēst var, sīki bija sajūsmā:
katlā 30 ml eļļas apcepu 100g sīpolu, 800 g ķirbja, sāli, pustējkaroti karija, 300 g apelsīnus (no tiem vajadzētu sulu, man nau spiežamā, es nomizoju un iecepu tos veselus), 600 ml dārzeņu buljona, pavārītam, jau gatavam pieliku 200 g saldā krējuma (man bija treknais), sablendē pilnīgi viendabīgu un ēd. oriģinālā recepte ir multikatlam, tur visu kopā liek programmā zupa uz 50 minūtēm un saldo krējumu liek 600 ml pie blenderēšanas kad jau gatavs un apelsīnu sulu 10 min pirms vārīšanas beigām un ķirbjus griež 2 cm kubiņos.
nu jā, es jau droši vien tādam atsevišķajam buljonam būtu par slinku, bet man patīk, ja zupai ir garša un šitā tomēr ir kkādas nianses nekā ja lej ūdeni.
to recepti pieraksti, varbūt tev pēc kāda gada/diviem noder!