23. Decembris 2020 (22:35)
Vispār jūtos tā, it kā man pa klusu tumšu ieliņu ejot tie svētki kā tāds laupītājs būtu pēkšņi uzglūnējuši un uzklupuši.
Zirņus iemērcu kilogramu, neiedomājos, ka vajag iemērkt jau no rīta, ir ķīselis, ķirbju risoto. Šmorēt un kulināri iznesties nav spēka
Es gribētu, man patīk, bet nav enerģijas, un vispār jau es kavēju grafiku, jo kkur man ir galdauts, bet mājas uzkopšana galīgi iekavēta, dāvanas sīkiem neesmu izdomājusi (radi gan jau visas sagādājuši), vīram jāsapako un svētku apsveikumi un vēstules nav sarakstīti :D
Zirņi ļoti garšīgi ir burkās ar visiem sīpoliem un speķīti, manuprāt Kronis. Un viņiem arī šķelto zirņu biezenis ir ļoti garšīgs, lai gan pasāļš. Bet tos vakumā iepakotos arī labi var ēst, tik ka pacieti
Un vispār man pateicoties cibai briesmīgi kārojas suši