17. Decembris 2020

Ļoti daudz vērtīgas info, paldies tev! Es pieglabāšu saiti uz šo diskusiju, jo tiešām, kad atkal viss būs brīvi un vaļā, ir vērts man aizstaigāt pie spečiem.

Ar pašiem matiem man gan ir viss ok - ļoti gari, ļoti biezi un ļoti smagi. Agrākā jaunībā ar visu to studentu bohēmu un neveselīgo ēšanu, nu tad šķēlās gali. Nu jau vairākus gadus pat tas vairs nenotiek, gali nav jāapgriež. Es vispār esmu arī aizdomājusies, ka varbūt ģenētika - tas ir viens, bet varbūt arī tīri tehniski problēmu saasina tas, ka mati ir tik biezi un smagi - varbūt galvas ādai vnk nav, kur likties.

Par to, ka (tā jau tikai) vizuāla problēma - jā, vai ne? Jau nez, cik sen mums reklāmas iedzinušas domu, ka galvas ādas problēmas, tā jau tāda vizuāla problēma, un kauns, ka tev tādas ir, jo tas nozīmē, ka tu vēl neesi sācis lietot šo lielisko šampūnu. Bet tā jau nav nopietna aina. Pie saasinājumiem man pakauša daļā sākas pleķi ar iekaisumu, kas no sākuma sulo, tad bezbožna niez, tad pa nakti miegā sakasu, tad jau sākas arī līdz asiņainām krevelēm un vispār ir traki, jo kā lai tas tur sadzīst, ja tas matu klājums tur ir pa virsu un neļauj ādai normāli atkopties.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: