17. Decembris 2020

e? tos es kā pa miglu atceros, ka bija fakts, neko senāk. a tur par tiem miņukiem villojās un viļņojās kādu nedēļu, daļa to jūzeru jau sen aiz atslēgām un daļa pat manuprāt vairs nav ar mums, daļa kardināli mainījusi dzīvesveidu.
jā, daba kaut kā māk salikt pat ja nepareizi, ļoti ļoti reti izskatās neglīti vai nepiestāv, ļoti bieži ir tik interesanti, ka skaisti.
mani atkal izbrīna ka tetovētajām bieži tā forma it kā pēc grāmatām, uzzīmēta tik ideāli, bet manuprāt nepiestāv sejai, nu tā jocīgi, ja vaibsti maigi un sejas līnijas apaļīgas (nav nekādas saistības ar svaru un apaļīgumu) a uzacis kā ar lineālu. un otrādāk citreiz tuklā sejā daba tās līnijas skarbi un taisni uzzīmējusi, it kā nav pēc kanoniem, bet reāli smuki

bet nu man ne pārāk patīk, ja uzzīmētas uz ādas un tā pūciņa pa virsu neiekļaujas vai vēl trakāk, uzacis uzzīmētas, bet tur viņu nav vispār, nu tā, ka neviena matiņa!
bet pa lielam mani neuztrauc kā citi, lai tak katrs kā var, grib un ko maciņš ļauj, parunāsim labāk par pretplikpaurības neglīšuma pasākumiem!

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: