1. Decembris 2020

Rīsu sautējums (var ar malto gaļu klāt) - rīsi, smalki sagriezti (vai sarīvēti) dārzeņi pēc iespējām, es lieku saldo krējumu, bet var ar kokospienu. Saber ar tām garšām, kas der un tīk (mums iet kurkuma, ķiploks tādā garā).

Griķi ar zaļumiem, ēdu gan ar krējumu - vienkārši karstos griķos iemaisu smalki sakapātus pētersīļus (man tagad ir diy persilāde: pētersīļus ar sāli, ķiplokiem un eļļu sablendēju, ideāli), garšo visiem. Taisu arī griķu sautējumu - t.i. jau vārīšanās procesā tāpat kā rīsiem sametu iekšā smalki sagrieztus dārzeņus.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: