1. Decembris 2020

kā var negaršot kāposti?

es vēl saprotu sv. kāpostu zupu, kas tāds tiešām ne visiem garšo, bet arī tikai tāpēc, ka garšīgu nav ēduši..

kāpostu karbonādes ir viens prīmā paēdiens, sautēti kāposti arī, sv. vai sk. kāpostu salāti arī, ja gaļu var, tad kāpostu tīteņi (golubci) vai falšie kāpostu tīteņi, kāpostu kotletes ar vai bez gaļas...
ja drīkst miltus, tad visādi kāpostu pīrādziņi un pīrāgi..

kartupeļu sacepumi ar gaļu vai cukini (tie nu nemaz nav oranži)...

griķi ar to vai šito...

rīsi gan kā pamatēdiens, gan desertam, gan zupās..

rosoļņikam nevajag ne tomātus, ne tomātu mērces...

šampinjoni vēl joprojām veikalos ir pieejami un tur arī ir bezgala daudz variāciju...

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: