porcelāna lellīte [userpic]

29. Jūlijs 2020 (22:09)

Vispār es šovakar sapratu, ka sapucēšanās sajūta man ir auskari+smaržas+kurpes. Nu tādas foršākas kā parasti. Man šobrīd laikam ir 2+ pāri izejamo sandaļu. Ļoti augstas platformenes ar džungļu un ziedu audumu un sarkanas lakādas korķa platformenes ar lodziņu uz īkšķa naga, abas ļooooti ērtas un stabilas, varu vilkt pat ja sāp kauli un locītavas. Un man vajag sarkanu somiņu. Un garlaicīgas puszolīdās kurpes, varbūt melnus brīva laika apavus (wtf vispār, man labs brīvais laiks nozīmē basas kājas)

Comments

Posted by: tante ([info]tante)
Posted at: 29. Jūlijs 2020, 23:10

man visa Argentīna jau sen beigusies, diemžēl ..:(

šobrīd lietoju pēc dušas Macadamia Oil Extract - www.xpelmarketing.com (man atsūtīja no Skotijas) un ir baigi prīmā manam vecumam un sarežģītajai ādai.. nezinu, vai mūsu veikalos kaut kas tāds ir, es jau 6 gadus nevaru atļauties pirkt kosmētiku Latvijas bodēs.. tikko atnāca pavēste no pasta - ceru, ka tur iekšā ir tuša, uzacu/plakstiņu serums un ēnas no Argentīnas - nejauši noķēru iekš Wish ar totālu atlaidi..

ikdieniškākām padarīšanām man ir Baltkrievijas Green Tea Line daži krēmi, tai skaitā rokām un kājām arī - man patīk un man šķiet ļoti efektīvi.. bet tie der tikai ikdienai, nevis ekskluzīvai sevis uzprišināšanai..

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 29. Jūlijs 2020, 23:16

Man vēl višlistā ir pamēģināt Baldones dūņu kosmētiku, bet dabū nu uz sitiena, kad ir nauda un nav žēl tērēt :D

Posted by: tante ([info]tante)
Posted at: 29. Jūlijs 2020, 23:26

es esmu daudz piezemētāka ;)) man nav višlista, jo es zinu, ka nevaru atļauties neko :)
bet tas man netraucē ķert momentus un censties sagādāt sev to, kam es uzticos, lētāk - mūsdienās ar internetiem tas ir diezgan vienkārši..

Argentīnas kosmētikai ir tas moments, ka viņi uz eiropu ļoti maz ko izplata, bet viss, kas man ir bijis no Argentīnas - krēmi, smaržas, tušas, ēnas - vienmēr ir bijis 2-3 kārtas augstākā līmenī, nekā Latvijā pieejamais..

man ir paziņas daudzās valstīs (nodevas manai komunikabilitātei un web spēļu lietošanai) un tāpēc man dažreiz noveicas un es iegūstu savā īpašumā kaut ko kas nav Latvijas tirgū, un man ir jāatzīst, ka tas nedaudzais, ko es esmu savlaik pirkusi Latvijā, vienalga ar kādu superpuperduper zīmolu virsū, ir bijis kudī sliktākā kvalitātē, nekā tas, ko es lietoju ...

es tiešām iesaku papētīt Baltkrievijas produkciju - tā ir lēta un apbrīnojami efektīga, bet tikai ikdienai.. a visi tie Garnier (Nivea arī pēdējos 10 gadus) un tamlīdzīgi ir sūds pēdējais..

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 29. Jūlijs 2020, 23:45

Nu, man pagaidām der arī sūds, es krēmu piespiedu brīvprātīgi lietoju kādu gadu, pagaidām pietiek ar to, kas ir. Ja sarežģīti dabūt, tas ir papildus mīnuss

A mēs jau vispār skaitāmies Austrumeiropa, uz mums taupa, jaunās smaržas īsu laiku var dabūt tādas kā citur un tad vairs ne, līdz ar to tas, ko var nopirkt interneta veikalā ar piegādi uz šejieni, tas, ko pērk īstajā kastītē krutā veikalā un tas, kas ir naturāla padģelka līdzīgas krāsas kastītē, līdzīgas formas pudelē, līdzīga fonta burtiem, bet krokodila vietā, piemēram, bruņurupucis, īpaši neatšķiras :D es nopirku divas brendu smaržas piemājas veikalā par 15 eiro. Tur labi un smaržo.

Un gan jau tāpat kā ar Argentīnas, Čīles un Austrālijas vīniem - labi, jo maz info, samērā dārgi, nav populāri, līdz ar to neatmaksājas viltot.

Sapņot gan vajag. Ja vien pieņem, ka sapņi var arī nepiepildīties

19 Lasīt komentārus piebilst