15. Februāris 2020

Sakņu vai lapu, jo man kāti negaršo :D
Pirmo reizi taisot jāņem kāti, labi burkāni un parastais dzeltenais sīpols, tā garša būs pazīstama, tāda ir daudzos sautējumos, zupās, mērcēs.
Jo ja tā ir dārza selerija, garša baigi atšķiras un tad pēc sajūtām, citreiz pietiek ar vienu mazu kātiņu un ir labi, ja ņemu no žāvētajām, tad divas šķipsnas, bet ja sakni, tad daudz citreiz pat divas ja lietains laiks un garša maz izteikta

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: