11. Janvāris 2020

Jādomā, jo rieksti bieži dod krustenisko reakciju un šonedēļ vispār mums te piena produktu un putru diēta. Uz tofu (šoku) vecākajam mazam bija reakcija un man šķiet, ka vienai no meitenēm arī, bet tas bija pirms kāda pusotra gada un es precīzi vairs neatceros.

A pankūku kūka var būt ņamma. Besis cept, protams. Bet visgarākā sāļā torte ko esmu ēduši bija vienā kafejnīcā Liepājā pankūku, tur bija dažās kārtās spināti, drusku zivs un ņamma. Bet tas bija pirms gadiem divdesmit.
Es domāju starp pankūkām varbūt krējumu+cukuru pamīšus ar saspiestu banānu, vai biezpienu ar kaut ko.
Teorētiski jau var arī lielā bļodā želatīna kārtas, nu tur banānu, ābolu, ābolu sulu, varbūt jogurtu balto, lai ir smuki un krāsaini un tad izgāzt uz šķīvja un griezt gabaliņos kā torti. Tikai želatīnu neesmu pieradinājusi

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: