11. Novembris 2018
mēs vienreiz dabūjām kkādu vegāno sieru, kas man garšoja pēc plastmasas, bet viņš ēda gardu muti, laikam tādēļ, ka beidzot drīkstēja. saldējumus es reti, bet dodu parastos, tomēr piens vispirms izkarsēts, pēc tam sasaldēts, cik nu tur to olbaltumvielu vispār ir, ja ņem krējuma saldējumu. tas mandeļu biezpiens būs jāpamēģina. vispār liels paldies par to linku! jāizpēta kārtīgāk, bet izskatās ļoti cerīgi
ja atmetīšu slinkumu, varbūt sagatavošu visu lai varu sataisīt banānu saldējumu ar kādām ogām, jo veikalu sorbeti man šķiet dārgi un daļa arī ne pārāk garšīgi
ir kādi ieteikumi garšīgām konfektēm? it kā smieklīgs jautājums, bet man pašai reti kuras konfektes un cepumi garšo un končas vispār tās kas ar īrisu, gotiņas vai Serenādes tipa un negribas ēst paslepus, bet neko no šī visa nevar ēst vienlaicīgi visi. un šobrīd tā iztērējusies baterija, ka vienkārši nav iekšā pašai taisīt konfektes. vai tas vegānais kokosa iebiezinātais piens ir labs? t.i. ar to var aizvietot parasto un rezultāts sanāk?