11. Novembris 2018

šādas tādas piena prod. aizstājēju receptes var atrast manos recepšu krājumā, bet to gan jau Tu zini.
no veikaliem visplašākais klāsts ir Dabasstacijā - viņiem ir arī e-veikals. Pavisam mazos Rimi un Maximās čābīgi ar kaut ko vairāk nekā augu pienu, bet lielākos jau daudz kur ir spec stendi. starp citu arī Maximas e-veicī ir vegānu sadaļa, var vnk pasūtīt un nestaigāt apkārt. Stoķī arī ir, bet viņiem jocīgs iekārtojums - ir viens stends kaut kur gatavo salātu reģionā un tad citas lietas ir otrā galā pie piena produktiem.
par gatavajiem vegan sieriem - ja bērnam der tīri vizuālam priekam, noteikti var mēģināt, bet cik es esmu mēģinājusi - man neviens no tiem, ko gadījies pirkt, nav garšojis. vismaz ne jau kā klasiska siera šķēlīte uz maizes. garšo pēc augu eļļas izstrādājuma parasti, turklāt viņi visi ir dārgi. ja vēl kaut kur uzrīvē cepot, tad var ieēst. likšanai uz maizītes labāk ieteiktu kūpināto tofu, tas vismaz garšo ok un izskatās pēc kūpināta siera - ir Stoķī dabūjams un Dabasstacijā un gan jau vēl kaut kur. biezpienam droši vien ar jāņem tofu - Dabasstacijā ir tipa kaut kāds tur rikotas stila tofiks. es gan taisu biezpienu no mērcētām mandelēm + citronu sulas (jāsablendē protams) - ar kartupeļiem garšo ļoti labi.
starp citu - daudz kur ir pieejami arī vegan saldējumi - mans favorīts ir vaniļas choice (zemeņu likās ķīmiska tā zemeņu garša), bet ir vēl vairāki veidi.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: